Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Emilie Tømmerberg deler sine skjønnhetsfavoritter i Mitt skjønnhetsunivers
(Foto via Instagram @emilietommerberg)

Mitt skjønnhetsunivers: Emilie Tømmerberg

– Hvis jeg blir for pirkete og negativ til mitt eget utseende må jeg logge av og komme meg ut i naturen. Da føler jeg meg mer i balanse.

Emilie Tømmerberg mener skjønnhet kommer innenfra. Kjæresten hennes mener det rareste hun har gjort for skjønnheten er «vippeextentions, selvbruning og de nålegreiene». Møt henne i spalten Mitt skjønnhetsunivers her – og se flere som deler sine favorittprodukter, hudpleierutiner og tips og triks her.

Hvem er du? 

– Jeg er en 32 år gammel influenser fra Bergen. 

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg er det knyttet til sunnhet, godhet, harmoni og utstråling. Det er skikkelig klisjé, men jeg synes at skjønnhet er noe som kommer innenfra. 

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg tester mange ulike produkter, så hudpleierutinen min varierer veldig. Det er derimot noen produkter jeg alltid går tilbake til: Niactil 4% fra Elixir , Filaderme Emulsion fra Embryolisse, K Ceutic fra Dermaceutic, C E Ferulic fra Skinceuticals, Cellular Performance Total Lip Treatment fra Sensai og Bioderma Sensibio H2O

Emilie Tømmerberg deler sine skjønnhetsfavoritter i Mitt skjønnhetsunivers
Emilie Tømmerberg mener skjønnhet er sunnhet, godhet, harmoni og utstråling. (Foto via Instagram @emilietommerberg)

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

  • Helena Rubinstein Magic Concealer er min favorittconcealer gjennom 15 år. Den dekker mørke ringer, lysner og ser nydelig ut på huden. 
  • Sensai Lash Volumiser 38°C Mascara gir masse volum og lengde til vippene uten å drysse eller smitte av. Den er som en vannfast maskara som fjernes med 38 grader varmt vann. 
  • Charlotte Tilbury Light Wonder jevner ut hudtonen og gir en fantastisk glød. Det er den foundationen jeg føler gjør mest for huden min samtidig som den ser naturlig ut.

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde  skaffe seg?

– Denne er vanskelig, men jeg tror kanskje det må bli rensevannet Sensibo H2O fra Bioderma. Den renser huden i dybden, men er også veldig skånsom mot huden. Huden min føles ikke helt ren uten og jeg vil påstå at den kan brukes av alle uansett hudtype. Helst sammen med vaskbar ansiktpads. 

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg har vel ingen signaturduft, men jeg er veldig glad i Giorgio Armani Privé-kolleksjonene. Akkurat nå er det Les Eaux Pivoine Suzhou EdT som er favoritten. 

Emilie Tømmerberg om sine skjønnhetsfavoritter, hudpleierutine, tips og triks. (Foto via Instagram @emilietommerberg)

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Søvn! Jeg merker det med en gang på huden hvis jeg har hatt perioder med lite søvn. Søvn er nøkkelen til god helse generelt og det bør prioriteres, spesielt i en hektisk hverdag. 

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Her måtte jeg spørre kjæresten min og han svarte vippeextentions, selvbruning og nålegreiene (Dermapen). Hehe. 

Emilie Tømmerberg deler sine skjønnhetsfavoritter i Mitt skjønnhetsunivers
(Foto via Instagram @emilietommerberg)

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Det kan bli litt ekstremt til tider, så jeg prøver å holde det litt på avstand og ta alt med en klype salt. Hvis jeg blir for pirkete og negativ til mitt eget utseende må jeg logge av og komme meg ut i naturen. Da føler jeg meg mer i balanse.

Les også: Ekspertene spår skjønnhetsåret 2021

Siste saker

Mest lest nå
Les mer