Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Ella Skorgan setter egenpleie høyt. (Foto: Instagram @ellaskorgan)

Mitt skjønnhetsunivers: Ella Skorgan

Jeg forelsket meg fullstendig i signaturparfymen min da jeg luktet den første gang.

Hvem er du? Fortell!

– Jeg heter Ella Skorgan og er 21 år gammel. Om 2 uker er jeg ferdigutdannet danser fra Kunsthøgskolen i Oslo. Jeg har danset absolutt hele livet, og synes det er dødsstas å ha fått jobbet så mye med det jeg elsker mest i hele verden de siste årene. Jeg er nok også over gjennomsnittet opptatt av klær, mote og hudpleie, og setter egenpleie av kropp, hud og sinn veldig høyt.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg betyr trygghet i eget skinn! De aller fineste folka jeg vet om er de som utstråler raushet, overskudd og varme.

Ella Skorgan er opptatt av egenpleie av både hud, kropp og sinn.
Ella Skorgan er opptatt av egenpleie av både hud, kropp og sinn. (Foto: Instagram @ellaskorgan)

Hvilke produkter finner man i hudpleierutinen din?

–Jeg sverger til en god rens, etterfulgt av kjemisk eksfoliering – min favoritt er Paulas Choice 2% Skin Perfecting BHA Liquid. Fukt og glød er det aller viktigste i min hudpleierutine, og jeg elsker gode serum, oljer og kremer. En særlig livredder for meg er Neostrata sin Restore-serie.

– Og viktigst av alt, solfaktor 50 hver eneste dag.

Fortell oss om dine tre favoritt-sminkeprodukter. Hvorfor digger du dem?

– Topp tre sminkeprodukter er mascara, blush og lipgloss. Jeg forlater sjelden huset uten Maybelline Lash Sensational Mascara, Benefit Posie Tint og Dior Lip Maximizer i veska. Jeg liker lett og frisk sminke, og elsker hvor fresh og glødende jeg kan føle meg av kun tre enkle steg! 

Ella Skorgan foretrekker lett og frisk sminke. (Foto: Instagram @ellaskorgan)

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde ha?

Glow Recipe sin Watermelon Glow Niacidamide Dew Drops er mitt hemmelige våpen. Kan brukes som highlighter og serum for glød, og er helt perfekt for touch ups når du vil friske opp ansiktet litt. 

Hva er din signaturparfyme?

– Signaturparfymen min er Dolce & Gabbana 3 L’Impératice. Jeg forelsket meg fullstendig i den da jeg luktet den første gang, og den kjøpes om igjen og om igjen. 

-De aller fineste folka jeg vet om er de som utstråler raushet, overskudd og varme! (Foto: Instagram @ellaskorgan)

Hit oss med ditt beste skjønnhetstips:

– Mitt beste skjønnhetstips er å sove nok, drikke masse vann og prioritere selvpleie. Glade og våkne mennesker er jo det vakreste av alt! 

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseendet?

– Å farge brynene mine svarte. I årevis. Som ung var jeg veldig usikker på det røde håret mitt og de veldig lyse brynene mine, så jeg skjulte de så godt jeg kunne. Jeg er så glad jeg etterhvert skjønte at det er lurt å ikke tukle for mye med hvordan jeg ser ut.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsidealer?

– Jeg er stor tilhenger av åpenheten rundt å leke og uttrykke seg med stil, sminke og skjønnhet. Jeg opplever at det blir mer og mer plass og rom til alle, både i sosiale medier og i samfunnet generelt, og jeg digger å se at folk tør å gjøre sin egen greie. Ikke minst elsker jeg fokuset på sunn hud, kropp og helse! Jeg heier alltid på at man tar vare på seg selv og føler seg vel, uansett hva det måtte bety for hver enkelt. 

Ella Skorgan er opptatt av egenpleie av både hud, kropp og sinn.
Ella Skorgan pleide farge brynene sine sorte da hun var ung, men nå er hun glad for at hun har sluttet. (Foto: Instagram @ellaskorgan)

LES OGSÅ: Dette merket har fått kult-status, men kjenner du til det?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer