Miroslava Duma fikk påvist alvorlig lungesykdom

Miroslava Duma kjemper mot dødelig lungesykdom

Fikk syv måneder igjen å leve.

Influencer, gründer og entreprenør Miroslava Duma (34) avslører via sin egen Instagram at hun de siste syv månedene har kjempet for livet mot en sjelden lungesykdom. Men at hun nå er på bedringens vei. Den russiske motepersonligheten utdyper i en lang og ærlig post at hun nå ser annerledes på livet.

– Lykkeligere enn noensinne

Etter at Duma ved en feiltakelse fikk kun syv måneder igjen å leve, har perspektivet på livet gjort henne lykkeligere enn noensinne.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Det er crazy, men når jeg ser tilbake innser jeg at de siste månedene muligens vært de lykkeligst i hele mitt liv (…) Jeg har stoppet å løpe maraton og oppdaget hvor mye jeg elsker livet, hvor vakker vår verden er, og hvor mye jeg vil være her – med de folkene jeg elsker», skriver hun.

Årsaken til sykdommen

Det er uklart hvorvidt trebarnsmoren fortsatt er i rekonvalesens, men om årsaken til sykdommen skriver hun at det var hennes hektiske liv med blant annet slanking, stress og selvkritikk som trigget sykdommen.

«Årevis med selvkritikk og tvil, stress, slanking, psykisk, mentalt og emosjonelt press og pressing av meg selv fikk immunsystemet mitt til å kollapse og jeg gjorde meg selv alvorlig syk», skriver hun.

https://www.instagram.com/p/B5iMd6mlwEj/

Kontroversiell

I mars i fjor forlot Duma medieselskapet Buro 24/7, som hun selv var på å starte, etter nedgang i annonsesalget som et resultat av hennes skandaleuttalelser tidligere i 2018.

Samme år høstet hun også massiv kritikk for å ha delt et bilde på sin Instagram story av en blomsterbukett hun hadde mottatt fra venninnen, couture-designeren Ulyana Sergeenko, med et tilhørende kort med påskriften «To my ni— in Paris».

Les også: Hvorfor dukker Miroslava Duma opp i Mueller-rapporten?