Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min sommerdag: Influencer Nina Sandbech

Få hennes beste tips til Oslo-sommeren.

Denne sommeren kommer mange til å tilbringe hjemme. Hva er vel da bedre enn å være turist i egen by?

Vi spurte influencer Nina Sandbech om hvordan hun tilbringer en sommerdag i Oslo:

Hvordan ser en typisk sommerdag for deg ut?

– Om det er sol og varmt så må jeg bade! Også liker jeg å legge inn en eller annen form for aktivitet i løpet av dagen. På kvelden er det hyggelig å møte venner for grilling eller et glass vin.

Hvilke strender er dine favoritter?

– Jeg liker Bygdøy. Der kan man finne steder langs svabergene hvor det ikke er så mange folk. Ellers har Kalvøya i Bærum alltid vært en favoritt. Jeg er fra Rykkinn, så det var dit vi alltid dro da jeg var fjortis.

Hva pakker du i strandvesken?

– Håndkle, solkrem, ekstra bikini, et moteblad og en olashorts.

Hva skal du lese i sommer?

– Jeg skulle ønske jeg kunne si masse fancy bøker. Men helt ærlig så går det mest i moteblader hos meg.

Du har alltid mye blomster i feeden din. Hva betyr blomster for deg og hvilke er dine favoritter?

– Jeg har virkelig fått øynene opp for blomster under korona. Man trenger litt farger og friske blomster når man er så mye inne. Pluss at våren kom for fullt og det begynte å blomstre overalt ute! Jeg begynte å bli kreativ med blomster i bildene mine, og nå har jeg dilla! Syriner er min favoritt. De lukter så godt, også kommer de i mange ulike nyanser av lilla – fargen jeg har vært helt obsessed med i det siste.

– De fineste blomstene finner man ute. For eksempel søte, små markblomster. Jeg leter selv etter de perfekte blomsterengene.

Hva klarer du deg ikke uten i sommer?

– Saltvann, sol og is! Og mobilen for å forevige sommerminnene. Jeg er veldig glad i å ta bilder, og det er jo også en del av yrket mitt. Så derfor er den med meg overalt. Og enda lettere er det nå når mobilen i tillegg kan brettes. Da har jeg plass til den i alle mine minivesker og lommer. 

Hvordan holder du deg i form?

– Jeg er en rastløs person, så jeg trenger mye aktivitet. Det blir sjelden en rolig ferie på meg. Om sommeren liker jeg best aktiviteter ute. Tennis er en favoritt som jeg drev fast med da jeg var yngre. Nå er jeg litt mer rusten og må trene meg opp igjen. Målet i sommer er å bli like god som jeg var. Jeg er også veldig glad i joggeturer rundt Bygdøy som avsluttes med et bad!

Hva vil du ha på deg sene sommerkvelder?

– Freshe fargerike antrekk. Fine kjoler og høye hæler. Jeg synes det er viktig å pynte seg og ha det gøy med klær. Endelig kan vi droppe strømpebukser og boots, og bare gå i kjoler og fine sko. Så det må nytes! Jeg føler folk ofte pynter seg mer når de er i utlandet på ferie. Men siden vi ikke kan reise så mye nå så la oss pynte oss hjemme i Norge!

Du skal rett fra stranden og på fest – hva gjør du?

– Saltvann i håret er jo det fresheste! Da trenger jeg bare litt concealer, highlighter og solpudder, et tynt lag maskara og leppepomade – så er jeg good

Hvor drar du for å danse?

– Nå er det lenge siden jeg har vært ute å danset, så jeg trenger tips til nye steder. Men jeg har alltid likt taket på Stratos i kveldssolen om sommeren.

Nina har tatt disse fire bildene med en Samsung S20:

Siste saker

Mest lest nå
Les mer