Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Miley Cyrus VS. Dolce & Gabbana

Dama som er kjent for å sitte naken på en rivningskule, går hardt ut mot Dolce & Gabbanas politiske standpunkt.

Moteuka for menn i Milano er i full gang, og i går var det Dolce & Gabbana sin tur til å vise fram sine nyeste kreasjoner. En hel trupp av influencers og folk med meget kjente etternavn spaserte nedover catwalken. Blant disse var Bill Clinton sin nevø, Tyler Clinton, Marlon Brando sitt barnebarn, Tuki Brando – og Miley Cyrus bror, Braison Cyrus. 23-åringen er i ferd med å bygge seg opp en karriere som skuespiller og modell. Dolce & Gabbana sitt SS’18-show er trolig hans foreløpige høydepunkt i karrieren.

«Smiley-Miley» var ikke sen ute med å gratulere broren ved å poste et bilde av han fra catwalken på sin egen Instagram-konto. Men teksten under bildet inneholdt ikke bare godord om broren.

Hennes nesten 70 millioner instagram-følgere kunne nemlig også lese hva hun synes om Dolce & Gabbana sitt ‘politiske ståsted’. 

– D&G, jeg er STERKT uenig i deres politikk. Men jeg støtter likevel selskapets forsøk på å hylle unge artister og gi dem en plattform de kan skinne, sier Miley. 

Dama som de siste årene har blitt mest kjent for å være utagerende i forhold til dop og seksualitet, og sitte splitter naken på en rivningskule, er nemlig sterkt og uttalt motstander av «han hvis navn vi er ekstremt lei av å uttale» – Donald Trump.

Som en av meget få motehus har Dolce & Gabbana valgt å mellom linjene støtte han, gjennom det å dresse opp Melania. Duoen sto bak antrekket hun hadde på det offisielle portrettet fra det hvite hus, og re-grammer stadig bilder av henne ikledd D&G-kreasjoner.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Stefano Gabbana var ikke sent ute med tilsvar til Miley.

– Ignorant, kommenterte han under bildet.

Senere fulgte han opp med å si «På grunn av din dumme kommentar så kommer vi aldri til å jobbe med broren din igjen».

Den italienske stjernedesigneren delte også bildet Miley la ut, og skrev blant annet «Vi er italienere og bryr oss ikke om politikk og hvert fall ikke om den amerikanske! Vi trenger ikke at du legger ut noen post eller kommer med noen kommentarer, så neste gang – vær så snill å ikke gjør det.», noe den amerikanske artisten foreløpig ikke har lagt ut noe tilsvar til.

Det er forøvrig ikke lenge siden Dolce & Gabbana sist fikk kritikk – den gang da de lanserte sneakers med påskriften ‘Thin and gorgeous’. Da skrev Gabbana «Når idioti forvrenger virkeligheten! Helt utrolig! Neste gang så kommer vi til å skrive ELSKER Å VÆRE FEIT OG FULL AV KOLESTEROL. Det dummeste vi har lest noensinne».

Les også: Miley Cyrus solgte Caitlyn Jenner-kunst for 500.000

Siste saker

Mest lest nå
Les mer