Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Michael Kors vil kjøpe Versace

Michael Kors vil kjøpe Versace

Til en svimlende pris på omlag 17 milliarder norske kroner.

Mandag kunne Business of Fashion (BoF) skrive at Michael Kors, som for mange kanskje er  aller best kjent for skinnveskene med store logoer på, ønsker å kjøpe italienske Versace. Det italienske luksusmotehuset ble grunnlagt i 1978 av Gianni Versace, men etter hans død tok søsteren Donatella Versace over sjefsstolen der hun sitter enda.

Michael Kors vil kjøpe Versace

Michael Kors.

Sommeren 2017 kjøpte Michael Kors opp luksusmerket Jimmy Choo til en prislapp på svimlende 9,5 milliarder norske kroner. Nå ser det ut til at han kan få enda et motehus under paraplyen.

BoF skriver at det allerede denne uken kan være klart om Michael Kors vil få kjøpe det italienske motehuset, som i dag er verdt rundt 2 milliarder dollar.

Versace-familien, som i dag driver motehuset etter Gianni Versace, vil fremdeles ha en rolle i firmaet, selv om det skulle blitt kjøpt opp, uttaler anonyme kilder til nettstedet.

I dag er det Blackstone Group LP som eier 20 prosent av Versace, og det er uklart om det privateide investorfirmaet vil fortsette å eie denne delen av motehuset dersom Michael Kors kjøper det.

Versace har foreløpig ikke kommentert ryktene.

Hovedbilde: Donatella Versace 

Les også: Aurora hylles i L’Officiel US

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer