Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

M&Hs toppliste: «Back to school»-ryggsekker

I disse dager er en hel haug av folk tilbake på skolebenken, eller er i ferd med å hilse på kollegaene på helt nye jobber. Her er våre beste tips til hva du kan erstatte ditt slitte bærenett med for å drasse tingene dine rundt i.

For selv om sola fremdeles tidvis steker mot bare legger og kinn, er det ikke til å komme unna at sommeren dessverre er på hell. Høsten har unektelig sin egen sjarm; den friske høstvinden gir muligheter for å bære lag på lag av tykkere kvaliteter, og det er ein eim av mystikk og forventning i lufta. 

Men nå som det ikke lenger er nok å slenge et badehåndkle og en flaske vann i et bærenett, kommer plutselig noe ved høsten som er mindre sjarmerende på agendaen; de nærmest utrolige mengdene ting man plutselig må bære med seg fra A til B hver dag.

Her er derfor våre beste tips til «back to school»-ryggsekker. Ryggen din kommer til å takke oss, og deg.

 

Øverst fra venstre: Yourturn, via Zalando, 249 kr – J.W. Anderson, via Net-a-Porter, 19 000 kr – Prada, via Net-a-Porter, 7800 kr.

Øverst fra høyre: Mansur Gavriel, via Net-a-Porter, 7100 kr – Weekday, via Weekday, 400 kr – Patagonia, via Zalando, 749 kr.

Øverst fra venstre: Mint & Berry, via Zalando, 509 kr – Nike SB, via Zalando, 549 kr – Asos, via ASOS, 320 kr.

(Toppbilde: Suzy Bubble via Elle.com)

Les også: M&Hs toppliste: 18 tips til menocore-trenden

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer