Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
M&H toppliste: 11 favoritter fra sommersalget
Foto: Skjermbilde fra Gossip Girl

M&H toppliste: 11 favoritter fra sommersalget

Gjør noen gode kupp på sommersalget.

Sommersalget er i gang for fullt, og både fysiske butikker og nettbutikker kan friste med mye lekkert til en god penge. Kanskje finner du noe du har ønsket deg lenge til en litt rimeligere pris? Eller om du bare ønsker deg litt sommerlige plagg og tilbehør, er det aldri dumt å slå til når du faktisk kan spare en god del.

Her er 11 funn du kan sikre deg på salg nå.

Denimkjole, før ca. kr 3227 / nå ca. kr 1936 fra Custommade

Denne denimkjolen med puffermer og fine knapper er blant det som står på listen vår over favoritter fra salget. Det danske merket Custommade har mange lekre plagg, men som koster litt. Derfor er det ingen dum idé å ta en titt på nettsiden deres i disse dager.

Manolo Blahniks på salg er ikke hverdagskost.

De fleste sparer nok en god stund før de tar seg råd til et par sko fra it-merket. Og om du er en av dem som drømmer om (enda) et par sko fra Manolo Blahnik, finner du kanskje noen du liker på salg nå – som denne sommerlige varianten med blomsterprint fra Vincci.

Grønn badedrakt, før kr 419 / nå kr 259 fra Zara

Fortsatt ikke sikret deg en fin badedrakt til sommerferien? Akkurat nå finner du badetøy på salg hos Zara, deriblant denne stilige badedrakten i en fresh grønnfarge.

Kjole fra Isabel Marant, før kr 12099 / nå kr 8469 via Moniker

Det er kanskje ekstra stas å få et godt tilbud på noe som faktisk koster en del.

Det franske merket Isabel Marant har ikke akkurat mangel på fine og trendy plagg, men til gjengjeld må du ut med en god del penger. Nå er flere av plaggene, som denne kjolen med puffermer og blomster, på salg hos Moniker.

Les også
Kinesisk selskap kjøper seg inn i Holzweiler

Hvor fin er ikke denne knallrosa shortsen? Perfekt å kombinere med en enkel topp og et par høye hæler (eller lave sandaler) i sommer.

Stråveske, før kr 899 / nå kr 629 fra Mango

Stråvesker er et must på sommeren, og nå får du denne romslige varianten med oransje stropper til en litt billigere penge hos Mango.

Rosa finstrikket vest, før kr 299 / nå kr 149,50 fra Lindex

Vester er kult året rundt, og på sommeren er det superfint med en fargerik vest til bare og solbrune armer. Denne rosa vesten kan du nå sikre deg på salg hos Lindex.

Du finner mange fine kjoler på sommersalget.

Plagg med cut outs fortsetter å prege trendbildet, og det med god grunn. Akkurat nå får du denne sorte kjolen med åpen rygg på salg hos det svenske merket Arket.

Du finner også denne søte hvite kjolen fra it-kjolemerket Faithfull the Brand hos Den Dama:

Hvit kjole fra Faithfull the Brand, før kr 2399 / nå kr 1679 via Den Dama
Caps, før kr 500 / nå kr 300 fra Holzweiler

Beskytt deg mot solen og se kul ut på samme tid med denne capsen fra norske Holzweiler. Perfekt når du skal på stranden eller nyte en iskaffe på en av landets mange uteserveringer i sommer.

Rosa krage, før kr 575 / nå kr 287 fra Ganni

Piff opp antrekket med en søt krage.

En enkel t-skjorte eller genser kan med fordel gjøres litt mer ut av med en søt krage. Det danske merket Ganni har flere søte krager på salg nå, som denne med rosa og hvite striper.

Les også: M&H toppliste: 10 sommerlige smykker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer