Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

M&H skjønnhetsfavoritter: Freshe sommerprodukter

Fuktighetskremer, ansiktsmasker og sommerdufter.

Denne sommeren ser ut til å vare for evig. Enten du tilbringer det siste av ferien hjemme i byen eller med sol, sjø og sand mellom tærne i mer eksotiske strøk her er noen av sesongens skjønnhetsfavoritter som er i butikk nå.

Bytt ut den fete ansiktskremen med en lettere variant i sommervarmen. Moisture Delight fra danske Rudolph Care er akkurat det; lett, myk og enkel å påføre. Kremen inneholder naturlige ekstrakter fra blant annet agurk som virker kjølende og tilfører fukt, nypeekstrakt med A, C, D og E-vitaminer samt essensielle fettsyrer, hylleblomstekstrakt og ingefærekstrakt. Pluss på økologisk arganolje og chiaolje. Sammen fungerer det som en fuktighetsgivende cocktail for tørr og tørst sommerhud. Rudolph Care Moisture Delight 50ml kr 480 hos Gimle Parfymeri. 

Tilnærmet den perfekte toneren full av antioksidanter og med rensende effekt på huden. Bruk de hjemme på badet morgen og kveld på nyrenset hud før du legger andre produkter. Disse er også perfekt å ha med i strandveska som en oppfrisker før du påfører et nytt lag med solkem. Fjerner makeup og smuss. Elixir Antioxidant Toning Pads kr 540 (60 pads) hos Beth’s Beauty.

Ansiktsmasker har tatt helt av, men hvilken bør du velge? Det kommer an på hvilket resultat du ønsker. Denne passer både som en oppfrisker på bare ti minutter eller for å gi deg et ekstra boost mens du sover. La masken være på opptil 30 minutter før du legger deg. Lancôme Genefique Hydrogel Melting Mask kr 120 for 1 sheet hos Kicks. 

YSLs sommerlook er inspirert av skjønnheten i et storbyeventyr, og frontes av it-girl Zoë Kravitz. Stjernen i kolleksjonen er øyenskyggepaletten Couture Palette Collector «Make the City Your Playground» som består av fem blågrå nyanser hentet fra alt fra asfalt til steinstatuer samt sølv og glitter som lysene i byens vinduer. Veil. pris kr 520.

Duft kan være vanskelig i sommervarmen. Giorgio Armanis øyensten er Privé Haute Couture-duftene som skal fange essensen av designerens egen stil. Blant sesongens nyheter er duoen La Collection des Terres Préceieuses dedisert til India. Sammen er duftene Bleu Lazuli og Bleu Turquoise inspirert av landets åndelige kobling til det blå representert av to edelstener som har sin opprinnelse i India. Mens Bleu Turkos skal representere møtet mellom hav og himmel skal Bleu Lazuli minne om universets uendelighet. Begge dufter de av røkelse og indiske kryddermarkeder, sistnevnte med matéblader og osmanthusblomst, mens rosa pepperkorn, bergamott og hav skal minne om Giorgio Armanis eget hjem i Italia. 2400 kr (100ml) hos Gimle Parfymeri.

Serum er gull – også om sommeren. Dette motvirker og behandler pigmentering med en høy konsetrasjon av antioksidanter som også beskytter huden mot frie radikaler og UV-stråler. Bruk som serum under solbeskyttelse på dagtid eller om kvelden under nattkrem. Bruk én gang om dagen og øk etter tilvenning til morgen og kveld. Veil. pris kr 1049 (30ml) hos Beth’s Beauty. 

Lait Corporel er et av Biotherms mest ikoniske produkter. Nå med sprayfunksjon som gjør den perfekt å ha med i strandveska eller på reise. Veil. pris kr 195.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer