Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
M&H favoritter: De beste podcastene denne sommeren
Podcastene vi digger. Foto: Edward Berthelot/Getty Images

M&H favoritter: De beste podcastene denne sommeren

Podcastene du kan ta med på stranden i sommer.

De siste årene har podcastverdenen vokst seg større og større, og det finnes knapt et tema som står uberørt. Vi kan derfor nesten garantere at det finnes noe for alle og enhver.

Podcast er perfekt å ha på øret enten du er på vei fra A til B, slapper av hjemme eller ligger på stranden og soler deg. Det kan likevel være vanskelig å finne den rette i et hav av valgmuligheter. Vi har derfor laget en liste over noen av de beste podcastene denne sommeren.

Her er noen av våre favorittpodcaster akkurat nå!

Les også: 7 Oslobarer du bør sjekke ut i sommer

Hanneli & Hege

I denne podcasten snakker modell Hanneli Mustaparta og stylist Hege Aurelie Badendyck om alt fra styling- og beautytips til karriere og livet som mødre. Med mange års erfaring fra motebransjen sitter de på massevis av gode tips som kan komme godt med!

G-Punktet

I G-Punktet får influencer og sexolog Iselin Guttormsen besøk av en ny og spennende gjest i hver episode, der hovedtemaet for samtalen er samliv og sex. Lytterne kommer tett på både gjestene og programlederen – med rom for mye latter, men også seriøse og tabubelagte temaer.

Frilanslivet

I denne podcasten snakker Hanna von Bergen og Christina Skreiberg om hvordan det er å jobbe for seg selv i medie-, kunst- og kulturbransjen i Norge. De har begge vært frilansere i mange år og ønsker gjennom podcasten å inspirere og støtte andre som driver for seg selv. De intervjuer også en rekke eksperter innenfor ulike relevante områder.

Les også
Foreo-sjefen: – Skjønnhetsteknologibransjen er i stadig endring

Bra Damer

I podcasten Bra Damer møter Guri Solberg en profilerte norske kvinner – som nettopp er: bra damer. Hun har blant annet hatt besøk av Emilie Anker Stordalen, Erna Solberg, Ragnhild Brochmann og Agnes Kittelsen.

Ida med hjertet i hånden

En av podcastene vi digger akkurat nå er Ida med hjertet i hånden. I denne podcasten snakker Ida Fladen med norske profiler om alt som har med kjærlighetslivet å gjøre – kjærlighetssorg, egenkjærlighet, brudd og skilsmisse for å nevne noe.

Janka og Marte

I denne podcasten får vi være flue på veggen i skikkelig venninneprat mellom Janka Polliani og Marte Bratberg. Med 11 års aldersforskjell og nokså forskjellige liv byr de på prat og erfaringer om alt mellom himmel og jord.

The Business of Fashion podcast

Det nettbaserte motemagasinet Business of Fashion ble startet av Imran Ahmed i 2007, og har siden etablert seg som et av de mest respekterte nettstedene innen motebusiness. I 2017 startet de sin egen podcast som består av intervjuer med viktige personer i bransjen, samtidig som de tar opp relevante tema.

Drivkraft

I NRK Radio sin podcast Drivkraft tar Ruben Gran en prat med en rekke ulike mennesker om det de brenner for og hva som driver dem. Å høre på lidenskapelige mennesker snakke om sine ambisjoner er mildt sagt inspirerende!

Les også: Dette er matinfluencernes favorittoppskrifter i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer