Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Melk & Honnings ultimate London-guide


New Yorks moteuke er over for denne gang, og vi beveger oss fremover i motemåneden med London for tur. Gjemt bak solbriller og i Über-bilen er moteeliten klar til å fly over havet, med en håndbagasje fylt av smertestillende, kokosvann, sovemasker og øreplugger. Vi følger på!

Les også: Våre New York-favoritter

London er en by av kontraster, med et markant skille mellom øst og vest. Et sammensurium av turister, studenter, brune puber og diamantsjapper med verdensrekord i karat. Hipstere, privatskoler, pretensiøse kaffebarer, og mannlige supermodeller som skater forbi deg. London er mer laidback enn Paris og Milano, og har de siste sesongene gjort comeback på arenaen som en relevant motemetropol – men forkjærligheten for de yngre og mer alternative trendene er beholdt.

Her er stedene du bør sjekke ut.

_DSC0330Nola
Denne lille cocktailbaren i Shoreditch, aka Hipster-ville, ligger inkognito til over en brun bule. Du hvisker «Nola» til dørvakten, som leder deg opp en trapp til en tykk dør, der du banker på for å få slippe inn. Innenfor blir du møtt av en superclassy New Orleans-bar i gammel stil, med noen av byens beste cocktails. Dette er egentlig en klubb forbeholdt medlemmer, men kommer du litt tidlig får du slippe inn for det.
(68 Rivington Street, Shoreditch)

superm_body_paint_dalston23_web

Dalston Superstore

Den to-etasjes homseklubben holder jevnlig temaklubber og drag-kvelder, og er en vinner både under moteuken og ellers – spesielt om du kan digge å smøre inn kroppen din i bodypaint, og ikke blir forlegen av steamy dansing på bardiskene. Her er det såpass populært at man bør komme i 22-tiden for ikke å måtte stå i uendelig lang kø.
(117 Kingsland High Street, Dalston)

after

Miranda at the Ace Hotel

Les også
19 SPM jule-edition: Ida Broen

Som et av byens aller mest trendy hoteller, er tilsvarende hipp bar et must. Miranda er fylt av juicy drinker og velkledde mennesker, og i kjelleren ligger en gøyalt uforutsigbar nattklubb. Fra skranglete rock-gigs som ender i mosh-pits, til afrobabes som twerker til skitten hip-hop. Sjekk kalenderen, så du vet hva du går til – men det blir garantert gøy.
(100, Shoreditch High St)

godsownjunkyard.co.uk gods own 2God’s Own Junkyard 
Chris Bracey har samlet neonskilt i 40 år, og laget et eget museum av det. Noen av skiltene er kjent fra store Hollywood-produksjoner som Batman, og opplevelsen av å gå inn der er ganske så trippy. Uansett vel verdt å få med seg. 
(Unit 12, Ravenswood Industrial Estate, Shernhall Street) 

goodhood

GOOD HOOD

Den 8-årige butikken fører mer enn 200 merker fordelt på herre, dame, interiør, livsstil og hudpleie. Tross det massive utvalget er Good Hood skarpt kuratert, og med merker som Jil Sander Navy, Gosha Rubschinsky, Gosha Rubschinskiy og PB0110 får man litt for lyst på altfor mye.
(41 Coronet Street, Shoreditch)

 

look_mum_no_hands_2

Look Mum No Hands!

Denne kafeen ble startet av Matthew Harper, en fyr med et savn etter sykkelstativ ved stedene han frekventerte. Sykkel-besatte Harper tok like gjerne saken i egne hender, og fem år etter har kafeen tre lokaler – som skapt for den stereotypiske frilanseren med øyne på macen, og sykkelen i trygg forvaring.
(49 Old St, Clerkenwell)

 

bistroteque

Bistroteque

Londons natteliv kan bli ganske heftig, og ofte trenger man reparering dagen derpå. Da er Bistroteques massive brunsj en reddende engel. Stedet er full av unge og kreative folk, med råd til dyre pannekaker og Bloody Marys hver helg. Lokalet er et gammelt industribygg helmalt i hvitt, med mørke tremøbler. Innimellom er det en fyr med langt rosa hår, som spiller Rihanna og Beyonce-sanger på pianoet der.
(23-27 Wadeson St, Bethnal Green)

Siste saker

Mest lest nå
Les mer