Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette vil vi ha nå!
Sommeren er ikke her riktig enda, men juni er i det minste rett rundt hjørnet! (& Other Stories)

Melk & Honning toppliste: Dette vil vi ha nå

Juni nærmer seg med stormskritt, og sommeren er rett rundt hjørnet. Selv om det for mange også i år blir en litt annerledes sommer er det likevel lov til å glede seg. Mens vi venter – her er noe av det vi vil ha nå.

Danske Maria Black har fått fotfeste i Norge – og egen butikk i Prinsens gate. Den nyeste kolleksjonen Fucking Ace er inspirert av lengten etter lysere dager, og er noe mange kan relatere til om dagen.
Finnes det egentlig noe diggere enn pysj? Om du ikke sover i den så i hvert fall for å kunne hoppe inn i noe digg når du kommer hjem fra skole eller jobb. Dette er sommerversjonen med shorts og kortermet t-skjorte. Fra Skall Studio.
Flip flops fra Envelope 1976 x Sleepers kr 399 her
Rms kakadu evening beauty elixir kr 470 hos Heaven Scent her
Danskene kan det. Anni Lu har teamet opp med australske Terry som lager beach wear primært i frotté. Ankelkjeder, armbånd og halskjeder med ferskvanns risperler og tradisjonelle heishi-perler er ok pluss mot det som forhåpentligvis etterhvert blir solbrun hud.
Greske KORRES har de diggeste sommerproduktene. Deres nye Pure Greek Olive er en 3-in-1 Nourishing Oil som består av olivenolje fra oliventrær på Kreta. Perfekt når huden trenger litt ekstra fukt. Kr 299 hos VITA her

Nuda kaller seg Skandinavias mest relevante avant-garde kultur-publikasjon, og er for deg som er luta lei overfladisk content-kultur. Nå lanseres de utgaven Munchies – a book about eating and being eaten som tar for seg «alt det vi higer etter å putte i munnen – fra cum til kaviar». Nåvel. Uansett er mat blitt ganske så relevant under korona. Her kan du lese intervju med Lykke Li om hennes forhold til alkohol, David Shrigley snakker om konas hjemmedyrkede grønnsaker og DJ Honey Dijon er i samtale med Kornél Kovács om de beste restaurantene i verden. Boken tar for seg den tyske kunstneren Wolfgang Tillmans fotografier og hvordan pandemien har innskrenket livene våre til innenfor husets fire vegger. Den ser nærmere på hva det betyr å spise, å spise av hverandre, å spise hverandre (!) og dos and don’ts ved middagsbordet. Kan bestilles her.


H&M teamer opp med LA-baserte Brock Collection. Denne toppen er en favoritt, og den koster bare 299. ( I butikk fra 1. juni)
En hendig clutch i hvitt skinn fra ATP Atelier kr 4000 her
Sommerens fineste sandaler med en liten kitten heel. Kr 890 hos & Other Stories her
MYYK lager digg sengetøy og håndklær, men nå også både morgenkåper, tøfler og badematter. Denne i syrinlilla er sommerens fineste! Kr 1250 her

Les også: 11 par skikkelig stilige solbriller du kan klikke hjem nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer