Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Den italienske megainfluenceren Chiara Ferragni skal designe barneklær
Foto via Instagram @chiaraferragni

Megainfluencer Chiara Ferragni skal lage barneklær

Venter sitt andre barn.

Den italienske megainfluenceren Chiara Ferragni kan føye til nok en jobb på CV-en sin. Nå skal hun nemlig designe barneklær.

Den vordende tobarnsmoren annonserte nylig at hun har landet en fem års lisensavtale med Monnalisa, et italiensk barneklesmerke.

Det nye merket skal fokusere på barn opp til ti år, og lanseres med en høst- og vinterkolleksjon for 2021, skriver Business of Fashion.

I oktober avslørte 33-åringen til sine 22 millioner Instagram-følgere at hun venter sitt andre barn sammen med ektemannen Federico Leonardo Lucia, bedre kjent som rapperen Fedez. De to fikk sitt første barn sammen i mars 2018, sønnen Leone som nå skal bli storebror.

Det italienske superparet startet å date i 2016, før de forlovet seg året etter. I 2018 giftet de seg i et palass fra 1900-tallet i Noto i Italia.

Chiara Ferragni startet motebloggen The Blonde Salad allerede i 2009. Hun har i dag sin egen skokolleksjon, og har samarbeidet med noen av verdens største merkevarer fra Guess til Gucci. I 2017 sikret hun seg en plass på Forbes liste over verdens fremste influencere. Hun skal i dag være verdt rundt 8,5 millioner pund – i overkant av 102 millioner norske kroner.

Les også: Se hva den danske toppinfluenceren skal gjøre nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer