Mean Girls kommer med oppfølger. Foto: via ELLE

Foto: via ELLE

Mean Girls tilbake på kino

Totally fetch.

Kultfilmen Mean Girls fra 2004, med blant andre Lindsay Lohan i hovedrollen, kommer tilbake på kino. Ish.

Etter at filmen gikk sin seiersgang verden over, har den blant annet blitt omgjort til Broadway-musikal. Det er musikalen som nå kommer på kino.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det avslører Tina Fey, som både skrev manus og spilte i den originale filmen, til underholdningskanalen EW. Hun skrev også manus til musikalen, og jobber med manuset i samarbeid med filmprodusenten Paramount Pictures.

Filmen vil dog ikke være en oppfølger av originalfilmen, der vi følger jentegjengen på North Shore High. Og som gjorde skuespillerne Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Tim Meadows, Ana Gasteyer til superstjerner.

Manuset Fey jobber med er altså en adopsjon av musikalen som nå skal bli film.

Foto: via Vogue

Men plottet er det samme: Cady (spilt av Lindsay Lohan i originalfilmen) må tilpasse seg en ny tilværelse på high school. Der hun møter The Plastics – Regina, Gretchen og Karen, som er den kuleste gjengen og som styrer skolen med baksnakking, plotting og ikke minst svært strenge regler for antrekk.

I filmen som nå kommer på kino skal det også både synges og danses, forteller Fey.

– Jeg er veldig glad for å bringe tilbake Mean Girls tilbake til kinolerretet. Det har vært utrolig tilfredstillende å se hvor mye filmen og musikalen har betydd for publikum. Jeg har brukt 16 år sammen med disse karakterene nå. De er mitt Marvel Univers og jeg elsker dem stort.

Les også: Disse moteutstillingen vil du ikke gå glipp av