Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Pat McGrath får ærestittelen Dame
(Foto via Instagram @kyliejenner og Pat McGrath)

Makeupartist Pat McGrath adles – får tittelen Dame

Hylles for sin innsats for mote- og skjønnhetsverdenen.

Da Kylie Jenner fikk tittelen verdens yngste selvskapte dollarmilliardær tilbake i 2018 ble det et sant helvete. For hvor selvskapt er hun egentlig? Senere trakk Forbes kåringen og dollarmilliardærtittelen etter det de mente var et «nett av løgner».

Mange spurte seg også hvor makeupartist Pat McGrath var i det hele. Da den britiske nå 51-åringen grunnla sitt selvtitulerte skjønnhetsmerke Pat McGrath Labs i 2015 ble det rask en suksess. Bare uker etter at Kylie fikk dollarmilliardærtittelen av Forbes ble McGraths merke verdsatt til 1 milliard dollar mot Kylie Cosmetics 800 millioner dollar.

Men nå ser det ut til at den legendariske makeupartisten får det hun fortjener.

Pat McGrath har fått ærestittelen Dame for sin innsats for mote- og skjønnhetsindustrien samt for mangfold.

Den britiske ærestittelen deles ut av dronning Elizabeth som hvert år utroper verdige personer innenfor ulike fagfelt til Sir eller Dame.

I en Instagram-post skriver Pat McGrath at hun er svært ydmyk over å ha blitt tildelt den ærefulle tittelen, og takker familie, venner, kolleger og fans.

«Ikke i min villeste fantasi kunne jeg ha forestilt meg at Dronning Elizabeth en dag skulle anerkjenne meg som en av de utrolige mottakerne av denne ærestittelen. Jeg tilegner denne ærestittelen til makeupartister overalt. Jeg elsker hver og en av dere. Gi aldri opp drømmene dine – med hardt arbeid, kreativitet og utholdenhet er alt mulig», skriver hun i caption.

I fjor var den britiske supermodellen Lesley Hornby, bedre kjent som Twiggy, blant de utvalgte som fikk ærestittelen av den britiske dronningen. Anna Wintour, Victoria Beckham, Ralph Lauren, Vivienne Westwood, John Galliano, Valentino, Alber Elbaz og Vera Wang har alle fått ulike titler opp gjennom årene, som takk for deres bidrag til Storbritannia gjennom både mote, kunst, journalistikk og veldedighet.

Les også: Dette vil prege moteåret 2021

Les også
M&H toppliste: 9 fine skjorter vi ønsker oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer