Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bli med hjem til Alexander Wang, mener interiørmagasin. Nå får de massiv kritikk
Alexander Wang. Foto: Steven Ferdman via Getty

Magasingigant med svært uheldig timing: «Bli med hjem til Alexander Wang»

«Er dette satire?».

Rett før nyttår slapp bomben om at kjendisdesigner Alexander Wang er anklaget for det som skal være omfattende seksuell trakassering og overgrep. Han skal også ha dopet ned enkelte på MDMA. Det er ikke første gang den New York-baserte designeren får slike beskyldninger rettet mot seg, men det er første gang noen har snakket offentlig om anklagene.

Instagram-kontoer slik som @shitmodelmanagement og @dietprada er blant de som nå har rettet søkelyset mot den New York-baserte designeren Alexander Wang og det de mener er en «historie av seksuell trakassering».

Alexander Wang er anklaget for seksuell trakassering og overgrep. Nå inviterer magasin hjem til ham.
Alexander Wang er anklaget for seksuell trakassering og overgrep. (Foto: Matt Winkelmeyer/MG19/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Selv kaller Wang anklagene mot ham for «helt grotesk falske», og han lover å komme til bunns i hvem som har fremsatt det han kaller for påstander.

Internett er ikke helt enig, og i kommentarfeltene til de to motevaktbikkjekontoene koker det. Alexander Wang har betimelig nok stengt sine, men det stopper ikke folk fra å ha meninger om saken.

Fronter Alexander Wang

Kanskje ikke så rart da at det ikke faller i spesielt god jord når interiørmagasinet Architectural Digest nå inviterer sine lesere inn i hjemmet til den overgrepsanklagede kjendisdesigneren.

Han åpner nemlig dørene til det mildt sagt grandiose hjemmet sitt på Manhattan i New York for det prestisjetunge magasinet i en større feature.

Alexander Wang er anklaget for seksuell trakassering og overgrep. Nå inviterer magasin hjem til ham.
(Foto: skjermdump)

Svært uheldig timing, mener magasinets følgere på Facebook, som stiller spørsmål ved hvorfor AD velger å dele akkurat denne artikkelen på ny nå. Den er nemlig fra august 2017, men er repostet så sent som 2. januar i år – en knapp uke etter at overgrepsanklagene mot Alexander Wang ble kjent.

«Seriøst, Ad?», skriver en i kommentarfeltet.

«Er dette satire?», spør en annen.

«Come on, AD, virkelig? Denne artikkelen er tre år gammel, og Alex er en overgriper. Dere burde virkelig fjerne denne artikkelen fra arkivene deres».

Noen få forsvarer imidlertid magasinet i kommentarfeltet:

«Vis litt nåde. Disse artiklene er helt sikkert planlagt lang tid i forveien», skriver en.

Les også: Bella Hadid blant ofrene i ny metoo-skandale

Siste saker

Mest lest nå
Les mer