Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Luksusmotehuset lanserer podcast

Kaster seg på podcastbølgen.

Podcast-formatet har virkelig vært i vinden de siste årene, og det ser ikke ut til å endre seg med det første. Moteverdenen er intet unntak og podcast er blitt et populært kommunikasjonsverktøy blant moteselskapene. I dag har blant annet luksusmotehus som Hermès, Chanel og Gucci sin egen podcast.

Nå slenger nok et motehus seg på podcastbølgen, nemlig Louis Vuitton.

Torsdag 14. september ble podcasten, som har fått navnet Louis Vuitton [Extended], sluppet.

Dette er et forsøk på å «ta lytterne med på en reise sammen med visjonærene som hjelper til med å skrive Louis Vuittons kulturhistorie», står det i en pressemelding.

Det er motejournalist og dokumentarfilmskaper Loïc Prigent som er host for podcasten. Det vil slippes én episode hver andre måned på 20 til 40 minutter, som består av eksklusive intervjuer med toppledere og de som jobber kreativt hos motehuset.

«Gjennom Louis Vuitton [Extended], bli kjent med de kreative sinnene til motehuset. Nicolas Ghesquière, kreativ leder for kvinnekolleksjonene, Jacques Cavallier Belletrud, parfymemaker, og Francesca Amfitheatro, kunstnerisk leder for klokker og smykker», står det videre i pressemeldingen.

Vi vil også møte personligheter, artister, designere, idrettsutøvere, arkitekter og kokker som er involvert i Louis Vuittons eventer og samarbeid.

Louis Vuitton lanserer podcast
Det franske luksusmotehuset har lansert sin første podcast. Foto: Louis Vuitton

Første gjest i podcasten er ingen andre enn Pharrell Williams, kreativ leder for motehusets herrekolleksjoner.

Prigent tar en prat med artisten og designeren om «hans inspirasjonskilder, etableringen av showet som lyste opp Pont Neuf 20. juni, og mye mer».

Pharell Williams er første gjest i podcasten. Foto: Louis Vuitton

I tillegg til intervjuer, vil episodene ta med lytterne bak kulissene på motehusets show, arrangementer, samarbeid og prosjekter de planlegger for 2024.

Podcasten er tilgjengelig der du hører podcast.

Les også: Lanserer Kris Jenner sitt eget klesmerke?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer