Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Har luksusgiganten kjøpt opp Supreme?

Under Paris Fashion Week for et par uker siden annonserte det franske luksusmerket Louis Vuitton sitt samarbeid med Supreme – og det var nok et bevis på at det snart ikke er noe forskjell mellom street og high fashion.

Nå kan streetwear sin eleverte status nådd nye høyder. Highsnobiety melder nemlig om at det florer rykter om at LVMH, et morselskap som eier en haug luksusmerker inkludert Louis Vuitton, nettopp kjøpte Supreme for $500 millioner.

Hvis det er hold i ryktene vil dette ha store konsekvenser for skatemerket som ble grunnlagt i New York på 90-tallet. LVMH er en av verdens største selskaper innen luksusprodukter. Det franske holdingselskapet ble grunnlagt etter at champagneprodusenten Moët og cognacprodusenten Hennessy slo seg sammen med motehuset Louis Vuitton i 1987. I dag har de mange datterselskaper innen moteindustrien, som blant annet Fendi, Marc Jacobs, Dior, Céline og Kenzo.

Supreme sin suksessoppskrift har vært å tilby ekstremt limiterte produkter, og de gjør jevnlig mer og mindre overraskende samarbeid med andre merker. Hvis de slår seg sammen med verdens største selskap for luksusvarer vil det være sannsynlig at de må endre på noe strategien, og at det er fullt mulig at det vil poppe opp flere butikker med Supreme-skilt verden over.

 

Les også: De største trendene fra herremoteukene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer