Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Hvem er den mest lovende unge norske designeren?

bbra_imageTidligere i dag ble det klart at Oslo Runway i samarbeid med BIK BOK vil dele ut en pris til den av de unge norske designtalentene med størst potensiale.

Kåringen de har valgt å kalle BIK BOK RUNWAY AWARDS vil skje på kvelden den 23. august, dagen før Oslo Runway kjører i gang.

De nominerte vil få vise frem sine kolleksjoner for juryen og publikumet, og vinneren vil motta en sum på 100 000 kroner øremerket produksjon av neste kolleksjon. I tillegg til dette vil vinneren få muligheten til å ha en motevisning under neste Oslo Runway, og få råd av en mentor hos BIK BOK dersom de ønsker det.

– Med BIK BOK RUNWAY AWARDS ønsker vi å skape en arena for unge, lovende norske designere hvor de kan vise fram sitt talent og sine kolleksjoner for herigjennom få enda mer oppmerksomhet – og forhåpentligvis være med på å skape en base for videre utvikling og vekst. Det er viktig å oppfordre og anerkjenne talent som vil inspirere flere til å satse på mote, forteller René Høgstad, markeds- og innkjøpsdirektør i BIK BOK.

De heldige nominerte er blitt valgt ut av en jury bestående av moteviter, skribent, foreleser og konsulent, Ida Eritsland, daglig leder i Metric designs, Carmita Carlsson, antropolog med visuell og materiell kultur som felt, Charlotte Bik Bandlien, fotograf Lasse Fløde og Torunn Myklebus som er print- og tekstildesigner.

Motedesignerne som er nominert, og den nye vinnerjuryen som skal kåre den mest lovende iblant dem, annonseres ikke før 11. August – så følg med!

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Les også: Her er hele programmet til Oslo Runway

Siste saker

Mest lest nå
Les mer