Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

I overkant interessert i fotball (og har minst 1,5 millioner til overs) – da kan denne bli din

Det franske luksusmotehuset tar «trophy trunk» et steg videre.

Louis Vuitton står også denne gangen for den såkalte trophy trunk som skal huse vinnerpokalen i årets utgave av fotball-VM. Det franske luksusmotehuset er offisiell Fifa World Cup-partner, og har siden 2010 hatt i oppdrag å lage kofferten som brukes for å transportere pokalen som i år overrekkes vinneren av finalekampen 15.juli i Moskva i Russland.

Men det er mer. Louis Vuitton lanserer nemlig også en helt unik Fifa World Cup Offical Match Ball Collection Trunk. Monogram-kofferten er håndlaget i Asnières, der det franske motehuset har sitt verksted, og huser 12 kampfotballer signert Adidas, som har laget de offisielle VM-fotballene siden 1970, samt én designet av Louis Vuitton. Kampfotballene er signert ulike fotballegender som alle er vinnere av mesterskapet i perioden 1970-2018.

Samleobjektet går under hammeren på auksjon 12.juli til fordel for russiske «Naked Heart Foundation» som støtter barn med særlige behov. Budet starter på rolige 150.000 euro, eller rundt 1,5 millioner norske kroner.

Tidligere i år gikk et annet samleobjekt signert det franske luksusmotehuset og skate-merket Supreme på auksjon for mer enn 100.000 dollar, altså i overkant av 800.000 norske kroner. Det som var den første Supreme-auksjonen noensinne hentet inn 1 million dollar totalt.

Hovedbilde: Louis Vuitton

Les også: Her er Virgil Ablohs Louis Vuitton-debut

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer