Bilde: Win McNamee/Getty Images

Slapp «sexy» satengshorts som et stikk til aksjekjøpere

Elon Musk er tydeligvis ikke særlig fornøyd med såkalte «short sellers» av Tesla-aksjer.

Det er mye som foregår rundt Tesla-gründer Elon Musk om dagen. Han har nylig blitt pappa for sjette gang, og i går tilkjennegav han sin støtte til Kanye West sitt presidentkandidatur 2020. Der han skal fungere som rådgiver.

I tillegg har han og teamet rukket å designe en «sexy» satengshorts til 69,420 dollar – tilsvarende 650 norske kroner – i begrenset opplag. Disse ble utsolgt på rekordtid.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

420 cent peker mot den årlige marihuana-feiringen den 20. april, der mange benytter sjansen til å røyke seg høye. Musks er selv en kjent, høylytt tilhenger av det grønne.

Dazed kan melde at stuntet antas å være et stikk fra gründerens side mot såkalte «short sellers». For de som ikke vet hva«short sellers» er, er det kort forklart aksjespekulanter som låner Tesla-aksjer, videreselger de, for deretter å håpe å kunne kjøpe de tilbake for mindre penger. Musk skal også ha gjort peket for å hylle selskapets aksjegevinst.

Selve shortsen er en knallrød satengshorts med innskriften«S3XY »på baksiden.

Navnet på shortsen er igjen en referanse til Tesla sin Modell S, Modell 3, Modell X og Modell Y.

Musk har allerede sagt at han vil sende noen til«Shortseller Enrichment Comission som en trøst i de vanskelige tidene (vi er i)».

LES OGSÅ: Norsk motetalent realiserer sitt ultimate drømmeprosjekt