Kylie Jenner teamer opp med luksusmotehus

Lanserer under moteuken i Paris.

Det er ikke til å stikke under en stol at sjefsdesigner og kreativ leder for det franske luksusmotehuset Balmain, Olivier Rousteing, har en over gjennomsnittet stor fascinasjon for Kardashian/Jenner-familien. De blir med jevne mellomrom sett i kreasjoner signert den unge sjefsdesigneren på den røde løperen og sitter gjerne på første rad under motevisningene. Yngstemann Kylie Jenner har også frontet kampanjer for motehuset.

Nå teamer Kylie igjen opp med Balmain. Denne gangen med sitt Kylie Cosmetics.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Med moteuken i Paris i full gang lanserer Jenner og Balmain en sminkekolleksjon. Jenner har hatt stor suksess med sitt eget sminkemerke, noe som har gjort henne til verdens yngste selvskapte dollar-milliardær.

Under moteuken i den franske hovedstaden vil Balmain vise sin SS20-kolleksjon. I den anledningen er Kylie Jenner kunstnerisk ansvarlig for modellenes sminke. Showet vil gå av stabelen 27. september, og samme dag lanseres også samarbeidskolleksjonen. Den vil blant annet bestå av puddere, leppestifter, øyenskygger, lip gloss og diverse tilbehør.

Til motenettstedet WWD sier Jenner at inspirasjonen til samarbeidet kom da hun tidligere i år deltok på Grammy-utdelingen. På den røde løperen var Jenner kledd i en rosa jumpsuit signert Balmain haute couture.

– Dette er første gang jeg har samarbeidet med et motehus og Olivier har skapt så mange fantastiske looks. Vi har jobbet sammen gjennom hele prosessen og har hatt videosamtaler der vi har snakket om alt fra farger til fargeprøver i tillegg til design på forpakningen. Da Olivier var i Los Angeles for Emmys tok vi kampanjebildene.

Les også: Ralph Lauren hyller Rachel fra Friends med ny kolleksjon