Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Jenner roses
Instagram/@kyliejenner

Kylie Jenner roses av fansen for ærlige etter fødsel-bilder

Den nybakte moren overrasket på Instagram.

Debatten rundt etter fødsel-bilder har rast de siste årene. For selv om noen kan legge ut et bilde av en flat og veltrent mage dager etter å ha gjennomgått en fødsel, gjelder det de færreste.

Nå roses Kylie Jenner av fansen for ærlige bilder som viser en ekte kropp etter fødsel.

24-åringen som fikk en sønn i februar, har ligget lavt på sosiale medier under hele svangerskapet. Få bilder er blitt delt av gravidmagen hennes, og overraskelsen var stor blant fansen da nyheten kom at hun omsider hadde fått barn på ny.

Fra før har Kylie Jenner datteren Stormi på fire år med kjæresten Travis Scott.

Nylig la den nybakte tobarnsmammaen ut en aldri så liten hyllest til sønnen på Instagram, til sine 321 millioner følgere.

I filmsnutten To our son får vi et innblikk i tiden frem mot fødselen. Det er imidlertid én detalj fansen har bitt seg merke i.

I et av bildene kan man se to små barneføtter inntil magen til Kylie Jenner. Og magen ser ut som en hvilken som helst mage som har gått gjennom en fødsel. Og akkurat det roses beautygründeren og realitystjernen nå for, ifølge Papermag.

kylie jenner
Foto: Instagram/@kyliejenner

«Bildet av magen din, jeg elsker det», sier en person, mens en annen kommenterer;

«Så ekte og rått bilde nummer 8 er».

Også britiske hertuginne Kate har tidligere fått kudos for å ha møtt pressen med sin nyfødte få timer etter fødsel.

Med synlig mage. Men hun er også blitt møtt med sjokk og vantro for at hun fremdeles hadde gravidmage etter fødsel, ifølge Popsugar.

«Med hennes etter fødsel-mage veldig synlig, forsterker bildene av Kate budskapet om at det ikke er naturlig for en mage, som er blitt strukket på for en baby i ni hele måneder, å gå tilbake til å være flat sekundet etter navlestrengen er kuttet», skriver Hello Magazine.

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

Hertuginnen skal ha uttalt i en podcast at det var «skremmende» å bli tatt bilder av timer etter fødsel, ifølge Evening Standard.

Kate
Hertuginne Kate og prins William med sin førstefødte, prins George, bare timer etter fødselen i 2013. Foto: Ferdaus Shamim/WireImage via Getty

På Reddit skriver fansen til Kylie Jenner at det er «forfriskende som f**n» og at «det får meg til å føle meg bra å se en mage som ser akkurat ut som min etter at jeg fikk barn».

«Dette er et stort steg for Kylie ettersom vi vet hvor usikker denne jenta har vært rundt kroppen sin – spesielt etter fødsel», kommenterer en på Reddit, ifølge Papermag.

Kylie Jenner har tidligere åpnet opp om å ha slitt etter fødsel på Instagram Stories.

«Det er ikke lett verken mentalt, fysisk eller spirituelt. Det er helt vilt», sier hun og legger til at hun ønsker å være mer åpen med følgerne sine for å la andre vite at denne delen av å være mor kan være vanskelig, selv om man er en av de rikeste i verden.

«Jeg ville ikke bare gå tilbake til livet mitt uten å si det fordi jeg tror vi kan se på Internett, og for andre mødre som gjennomgår det samme akkurat nå, kan det se mye lettere ut for andre folk og legge press på oss. Men det har ikke vært enkelt for meg. Det har vært vanskelig og jeg ville bare si det».

Les også: Eksen til Kanye avslører hemmelighet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer