Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Jenner med ny frisyre
Foto: Instagram/@kyliejenner

Kylie Jenner med ny frisyre

Helt lik mamma Kris Jenner.

Er det én ting søstrene i Kardashian/Jenner-klanen har til felles er det det lange, glansfulle håret i ekte Hollywood-stil. Men nå debuterer Kylie Jenner med en splitter ny, og langt kortere sveis.

I en snutt på sin Instagram-profil til sine snart 200 millioner følgere viser Kylie Jenner frem en kort pixie cut. Den er nesten helt identisk med mamma Kris Jenner sin korte frisyre.

Det er imidlertid ikke en varig endring. Frisyren er en parykk, og den korte klippen brukte hun for å feire lanseringen av sin siste kolleksjon fra merket sitt Kylie Cosmetics. Kjent for å skifte mellom frisyrer og hårfarger, er dette imidlertid første gangen hun sporter en så kort frisyre, skriver Vogue.

Kylie Jenner med ny frisyre
Foto: Instagram/@kyliejenner

I videosnutten har Kylie Jenner på seg en figursydd leopard-jumpsuit i tillegg til den korte pixie cut-parykken. Ganske passende med Halloween som nærmer seg med stormskritt.

Kylie Jenner har tidligere uttalt at hun er åpen for å la de lange lokkene sine falle – på ekte:

– Jeg har alltid hatt lyst til å prøve en pixie cut – jeg har alltid hatt lyst til å prøve en superkort frisyre, fordi jeg har hatt det til haken før, men det er det korteste jeg noengang har hatt, sa hun til People i 2016.

Kylie Jenner er imidlertid ikke den første som overrasker med en ny, kort frisyre om dagen. Nylig ble moteyndling Harry Styles spottet i Los Angeles med kort hår. Den britiske stjernen er berømt for sine halvlange lokker og Mick Jagger-aktige look, og fansen er nå usikker på hva de synes om Styles nyeste hårklipp.

Les også: Slutt for en av verdens mest kjente moteblogger

Siste saker

Mest lest nå
Les mer