Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kourtney Kardashian sine beste tips for «å se bra ut naken»
Kourtney Kardashian og Meghan Fox i en Skims-kampanje i fjor høst. Foto: Skims

Kourtney Kardashian sine beste tips for «å se bra ut naken»

Billige og dyre kremer, belysning og positur.

I løpet av det siste året har Kourtney Kardashian tidvis blitt mer omtalt enn søsteren Kim. Det er i stor grad grunnet forholdet til Travis Barker og deres krumspring både når det gjelder antrekk og råklining i offentligheten.

I sommer giftet 43-åringen seg med Blink 182-trommisen ikke én, men tre ganger. Først kjørte de ekte rockestjernestil og stakk til Vegas. Deretter stod en seremoni i Santa Barbara for tur, før alt av slekt og venner samlet seg i luksuriøse Portofino. Bryllupsantrekket var sylkort og utringet, i likhet med mange av antrekkene Kourtney Kardashian har dukket opp i den siste tiden.

Av bikinibildene hun deler på Instagram å dømme, er det tydelig at det å vise frem kroppen er no biggie for realitystjerna. Men helt av seg selv kommer det ikke.

Nylig avslørte Kourtney Kardashian nemlig hvilke produkter hun bruker for å «se bra ut naken» – rett og slett.

Det var i 2019 at hun lanserte livsstilsnettstedet Poosh for å dele sine beste tips og triks. Flere har beskrevet det som en Goop 2.0, der man også kan kjøpe et kuratert utvalg av helse- og skjønnhetsprodukter.

Og nå trekker Page Six frem en sak på nettstedet der hun forteller om «ønsket om å se ut og føle seg hundre prosent når man ikke har på seg noe som helst».

Ifølge henne er det ikke bare «jevnlig trening og å spise sunt som må til». Nei, man må også tenke på å holde huden sunn.

Kardashian trekker frem La Mer The Body Créme som spesielt god. Den har en prislapp på i underkant av 3000 kroner. Videre nevner hun Dr. Barbara Sturm Anti-Aging Body Cream til 915 kroner – et røverkjøp i forhold til La Mer.

Les også
Sommerbryllup: Her giftet de norske og internasjonale moteprofilene seg i sommer

Heldigvis er noe på lista av det faktisk rimelige slaget.

Kopari sin Organic Coconut Melt er blant produktene hun sverger til og den koster bare 300 kroner. Den består av 100% kokosolje.

– For å få skikkelig glowy hud er det viktig å ta på fuktighetskrem overalt i hvert fall en gang om dagen. Og ikke glem hender og føtter; vi foreslår at man fokuserer på de områdene før man legger seg.

Videre skriver hun at det er viktig å drikke mye vann, tenke på lyssetting (levende lys fremfor elektrisk) og positur for å føle seg vel naken.

– Å være rak i ryggen og holde haka rett får deg ikke bare til å se bra ut, det får deg til å føle deg mer selvsikker også, avslutter hun med.

Les også: Ny TikTok-trend overrasker: – Det er så utrolig søtt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer