Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kourtney kardashian åpner opp om giftige vibes
Foto: Instagram/@kourtneykardash

Kourtney Kardashian åpner opp om giftige vibes

«Jeg ble vant med å være en hurpe og ikke ha noen følelser».

Er det én ting de aller fleste nok forbinder med Keeping Up With the Kardashian, må det være drama. For gjett om den familien kunne skape dramatikk. Krangling, gråting og til og med slossing i ny og ne. Ikke så rart at fansen var knust da realityserien rundet av etter svimlende 20 sesonger i 2021.

Gleden var derfor stor da nyheten slapp om at det kommer en ny serie om den berømte Kardashian-klanen.

Nå åpner den eldste i søskenflokken imidlertid opp om tiden da serien rullet over skjermen.

– Det ble et veldig giftig miljø for meg på slutten under filmingen av serien, sier Kourtney Kardashian til Bustle.

Hun innrømmer at hun ikke var på det lykkeligste, og kranglet ofte med søstrene sine. I tillegg ble hun stemplet som den motvillige i familien.

– Jeg følte at jeg nesten var en karakter. Dette er Kourtney, og hun er i dårlig humør, så selv om hun lo masse under lunsjen, så skal vi klippe ut latteren og bare bruke den kjipe kommentaren hun sa, fortsetter hun.

kourtney kardashian
Kourtney med søstrene Kendall, Khloé og Kim. Foto: Instagram/@kourtneykardash

Samtidig rottet alltid hun og Khloé seg sammen mot Kim Kardashian, ettersom hun som midtpunktet i familien tålte det, påpeker hun.

– Jeg ble vant med å alltid være en hurpe og ikke ha noen følelser.

På slutten av realityserien, begynte Kourtney Kardashian på det hun kaller en «terapireise».

– Det gjorde meg veldig sensitiv. Vanligvis ville jeg svare tilbake på fornærmelser, slik som: ‘Vel, du har cellulitter overalt’. Men da var det heller mer: ‘Jeg har ikke noe slemt å si. Jeg er ikke en hurpe lenger, og jeg har en overflod av følelser.

– Jeg begynte å gråte hele tiden heller.

Kourtney
Nå er Kourtney på et bedre sted, forlovet med musikeren Travis Barker. Her er paret på MTV Video Music Awards i 2021. Foto: Kevin Mazur via Getty

Mamma Kris Jenner innrømmer at Kourtney ikke har hatt det lett.

– Vi er antakeligvis alle litt for harde med Kourtney, for å være helt ærlig. Jeg tror at vi måtte skjønne at ikke alle har den tingen som kickstarter hver morgen klokken fem og holder på til du faller sammen på slutten av dagen, sier hun til Bustle.

Les også
13 solkremer til kropp og ansikt du kan klikke hjem nå

Det gjelder både henne og døtrene Khloé, Kim, Kylie og Kendall.

– Jeg tror kanske at vi forventet å dra Kourtney med oss, uansett om hun ville det eller ikke, sparkende og skrikende. Og hun måtte si: ‘Jeg ønsker å sette noen grenser. Jeg har et liv og jeg vil leve det slik som jeg vil’. Jeg tror det er mye sunnere for henne å ha en mer normal livsstil.

Les også: Puss opp med Anniken Jørgensen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer