kylie jenner

Foto: Jamie McCarth / Getty Images

Kopianklager mot Kylie Jenner

Fremmer venninnens luksuskopi.

Det går sjeldent lang tid mellom Diet Pradas Kardashian/Jenner-poster. Enten det er om kontroversielle merkevarenavn, tvilsomme samarbeid med fast fashion-kjeder eller også kopiering av andre motemerker.

Nå er det Kylie Jenner som får Instagrams eget motepoliti og vaktbikkje på nakken.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jenner delte selv en video på Instagram der hun er kledd fra topp til tå i venninnes samarbeid med Missguided. Skjørtet, toppen, vesken og skoene er signert Anastasia Karanikolaou for fast fashion-kjeden.

Det som imidlertid får mest oppmerksomhet er den hvite håndvesken. Den er nemlig nærmest identisk med veskemodellen Double Circle bag fra Ashley og Mary-Kate Olsens The Row. At veskemodellene fra luksusmerket blir kopiert er dog intet nytt.

Diet Prada hevder imidlertid at Missguided hadde veskemodellen klar allerede før samarbeidet med Jenners venninne Karanikolaou ble kjent. De mener derfor at Jenner blir en såkalt nyttig idiot, og at hun blir brukt til å promotere noe som venninnen bare har satt navnet sitt på.

De setter også spørsmålstegn ved hva Kim Kardashian tenker om søsterens promotering av Missguided-produkter. Etter at Kardashian ble anklaget for å ha et samarbeid med billigkjeden, saksøkte hun kjeden for å kopiere antrekkene hennes.

Verken Kylie Jenner eller venninnene Anastasia Karanikolaou har foreløpig kommentert anklagene fra Diet Prada.

Les også: Kopianklager mot Victoria’s Secret

Artikkelen fortsetter under annonsen