Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kleskjeden åpner en av verdens største flaggskipsbutikker i Oslo

screen-shot-2016-12-06-at-10-40-38

Foto: @hm

H&M er allerede godt etablert i det norske markedet og i Oslo sine gater. Men nå satser den svenske kleskjeden enda større her til lands og åpner en av verdens største flaggskipsbutikker i hovedstadens gågate.

Butikken skal nærmere bestemt ligge i Karl Johans Gate 14. Adressen er historisk – bygningen Wattgården ble reist i 1858 og har tidligere rommet blant annet landets første universitet, Storting og hovedpostkontor.

Det nye lokalet vil gå over fem etasjer og være på omkring 4500-5000 m2. Den vil inneholde alle H&M sine konsepter for dame, herre, ungdom og barn, samt undertøy, accessoirer, kosmetikk og H&M Home.

– I H&M skal vi overraske og inspirere kundene våre, og det gjør vi blant annet gjennom å by på helt unike handleopplevelser. Det er det denne nye butikken handler om, og vi er veldig stolte av å etablere en av verdens største flaggskipsbutikker her i Norge, sier Lucas Seifert, adm. dir. i H&M Norge, i en pressemelding.

Den nye flaggskipbutikken understreker H&M sin tro på det norske markedet. 

– Interessen for H&M i Norge har vært, og er, enorm. Vi har vært her i Norge nå i 52 år, og selv om H&M globalt nå er etablert i hele 62 land, er Norge fortsatt et stort og viktig marked. Det at vi nå åpner en av verdens største flaggskipbutikker i Oslo, understreker en sterk tro på H&M i Norge, også i fremtiden. Vi gleder oss veldig til å by på en helt unik handleopplevelse i historiske omgivelser i Oslos hovedgate, forteller Kristin Fjeld som er PR og kommunikasjonssjef i H&M til Melk & Honning.

Når dørene til det nye flaggskipet åpner i løpet av 2018 vil H&M gamle adresse i Karl Johans Gate 16 stenge.

cq5dam-web-980-645

H&M sin flaggskip i London. Foto: H&M

 

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Les også: Norwegian Rain gjør det bra i London – les om deres nye flaggskipbutikk

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer