Slik kler du deg som Dua Lipa i den stilige musikkvideoen til «I Don’t Give a Fuck».

I fjor sommer viste vi deg hvordan du kunne kle deg som Chirag og Mae i musikkvideoen til LOFF. I Melk & Honnings nye spalte fortsetter vi med det samme, og gir deg tips til hvordan du skaffer deg stilen som presenteres i ulike fete, musikkvideoer.

Først ute er Dua Lipa med «IDGAF – I don’t give a fuck».

Den britiske artisten ble oppdaget av Warner Music gjennom sin egen Youtube-kanal i 2015, der hun covret låter av kjente artister. 22-åringen utga sitt første album i fjor sommer, og låta «New Rules» ble den første singelen av en kvinnelig artist til å toppe de britiske hitlistene, siden Adele sin «Hello» to år før.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg til å gjøre det strålende som sanger har Lipa blitt velkjent både som modell og stilikon. Hun har, i likhet med for eksempel artister som Princess Nokia som gjestet Norge for kort tid siden, en klesstil med klare linker til street wear og 90-tallet – der begge ikke er redde for å vise hud.

I den splitter nye musikkvideoen som kom ut fredag forrige uke sporter Dua en av vårens og sommerens største trender, både for herre og dame; monokrome heldresser. 

Med håret stramt bakover i nærmest en «wet look» – forøvrig en av vårens største hårtrender – battler to versjoner av henne selv mot hverandre, sammen med en helt gjeng av folk ikledd akkurat de samme dressene.

– Vi hadde i tankene det å visualisere en indre kamp, der man viser to sider av Dua sin emosjonelle status, som en slags kamp med en man elsker. Først, den sterke Dua som kritiserer den svake, før begge kommer til en enighet om at de «ikke gir blanke faen», fortalte regissør Henry Scholfelt i forbindelse med premieren.

Her er tips til hvordan du skaffer deg denne looken: 

Øverst f.v: Mørkegrønn dress fra H&M, jakke til 699 kroner og bukse til 349 kroner – Lilla øredobber fra ASOS til 116 kroner – Lyselilla dress fra Emilia Wickstead, jakke til 12 560 kroner og bukse til 7219 kroner – mørkelilla dress fra Emilio Pucci, jakke til 21 647 kroner og bukse til 9625 kroner – Sølvfargede øredobber fra Topshop til 157 kroner – Rød øredobber fra Topshop til 92 kroner – Rød dress fra Hillier Bartley, jakke til 11 468 kroner og bukse 6547 kroner.