Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
(Foto: Instagram @dior)

Klar for fest? Nå kommer beautymerkenes Holiday-kolleksjoner

Julelooken på 1-2-3!

Tradisjonen tro lages det mange skjønnhetskalendere hvert år, men mange kjente beautymerker lanserer også en begrenset makeup-kolleksjon til høytiden. 

Det er opplest og vedatt at partysesongen i år kommer til å være preget av mye farger og glitter. Etter nesten to år hjemme, er de fleste klare for å sprite opp partysesongen med livlige farger og masse glam! 

I vinter er det ikke bare øyene som skal glitre om kapp med julelysene, men hele sminkelooken. En av de største makeuptrendene i vinter er glitter, og det ser vi går igjen i merkenes kolleksjoner. Merkene har pøset på med glitrende toner, men holder også på mange av de tradisjonelle julemakeup-fargene.

Chanel Holiday 2021-kolleksjon:

Chanels Holiday 2021-kolleksjon består av en palett med gylne og ravfargede nyanser. For å feire Chanels ikoniske dufts 100-årsjubileum, har Chanel Beauty kommet med en ultra-ettertraktet N°5 juleadventskalender.

Og for å avslutte året med et smell, legger de til et begrenset opplag N°5 Holiday 2021 Makeup-kolleksjon inspirert av den legendariske duften.

Vi kan glede oss til å se de gylne fargetonene i duften forvandlet til sminke for øyne og ansikt, mens lepper og negler er drapert i rødt – julens farge. 

Deler av Chanels Holiday-kolleksjon. (Foto: Instagram @chanelofficial)
Holiday-kolleksjonens leppestifter. (Foto: Instagram @chanelofficial)

MAC Cosmetics Hypnotizing Holiday kolleksjon:

MAC har virkelig slått til med sin Holiday 21-kolleksjon. For det første er den den største på mange år, og kolleksjonen har et hypnotisk høytids-tema. Hvert enkelt produkt har et festlig mønster på emballasjen og selve produktet, og hele utvalget gir gode vibber med julete farger og dekor.

Det var mange dårlige omtaler av MACs Holiday-kolleksjon fra fjoråret, og flere entusiaster ble skuffet over den lille og ikke så gjennomførte kolleksjonen. Det er kanskje forståelig i 2020, men i år leverer de helt klart slik de kan best – en enorm og mangfoldig samling med noe for enhver smak. 

Les også
6 utstillinger å se i sommer

Kolleksjonen består av alt fra myke og gylne- til skrikende og festlige farger, og ikke minst en herlig dose glitter.

Glitrende lipgloss er et must i Holiday-kolleksjonen. (Foto: Instagram @maccosmeticsnordics)
Livlig og festlige farger til julebordet. (Foto: Instagram @maccosmeticsnordics)
MACs Holiday 2021-kolleksjon. (Foto: Instagram @maccosmeticsnordics)

Fenty Beauty og Skin Holiday 2021-kolleksjon:

Vil du få ferieglød Rihanna-style, er FENTY Beauty og Skins Holiday 2021-kolleksjon de ultimate produktene.

I 2015 kom nyheten om at Rihanna skulle lanserere eget sminkemerke, og i 2017 lanserte superstjernen Fenty Beauty. Norge måtte vente hele fire år før Fenty Beauty ble lansert i butikkhyllene i våres, og kun noen måneder etter kom Fenty Skin endelig til Norge. 

Merket har selvfølgelig laget en Holiday 2021-kolleksjon, og enten du leter etter godbiter til huden eller sminkeprodukter for å få til alle partylooksene, er det noe for enhver smak hos Fenty Beauty og Fenty Skin.

(Foto: Instagram @fentybeauty)
(Foto: Instagram @fentybeauty)

Dior: The Atelier of Dreams-kolleksjon:

For å feire høytiden, har Dior lekt med de stilistiske kodene til den prestisjetunge 30 avenue Montaigne-fasaden. Holiday-kolleksjonen 2021 har fått navnet The Atelier of Dreams.

Dior har laget elegante og festlige begrensete opplag av mange av sine velkjente produkter, som blant annet – sin ikoniske Rouge Blush pudderrouge, sminkepaletten 5 Couleurs Couture og deres mange leppestifter. 

Den ikoniske Rouge Blush powder blush i Holiday-kolleksjonen. (Foto: Instagram @dior)
Diors Holiday-kolleksjon kommer i nye øyenskyggepaletter. (Foto: Instagram @dior)
Røde lepper gjennom hele julesesongen. (Foto: Instagram @dior)

Kolleksjonen er som merket – klassisk og elegant. Skap en festfin look med fantastiske røde lepper, glitrende øyelokk og gylne kinn.

Les også: Blushguide for festsesongen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer