Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

KJØTT OG BLOD – nytt klesmerke med It-jenter før og nå (NSFW)

4

Å være en it-person innebærer tilsynelatende å ha en spotlight over seg 24/7 og paparazziene i hælene konstant. It-personer har en magnetisme man kan ta og føle på, man blir aldri lei av å stirre inn i ansiktet deres enten det er på ordentlig eller på en skjerm, de er mystiske, de er vakre. De er personene alle higher etter å være. For noen er it-statusen temporær, mens andre forblir it-personer livet ut.

Kasper Gram og Jone Nielsen er en ny dansk/norsk designduo som har valgt å ta utgangspunkt i nettopp it-personer, og hvordan vi bare ved å se fornavnet umiddelbart vet hvem det er snakk om og hvordan de ser ut.

De to nære kompisene har valgt å kaller merket sitt Kjøtt og blod, som relaterer til den sterke relasjonen blant venner og familie, og dette er bildene fra lookbooken som ble sluppet i dag.

Les også: På rømmen mot motedrømmen: Klesdesigner Jone Nielsen

2

6

– Prosjektet er på mange måter en videreføring av den store renessansebølgen av brand- og logoeksponering vi hadde for noen år tilbake. Vi er jo begge to gamle menn og for oss er fortsatt Cindy, Claudia og Naomi de ultimate supermodellene, forteller Jone.

Den første kolleksjonen som kan forhåndsbestilles fra og med i morgen, består av gensere og t-skjorter påtrykket fornavnet til 6 nåværende og tidligere it-damer: Cindy Crawford, Claudia Schifer, Naomi Campbell, Kendall Jenner, Gigi Hadid og Cara Delevigne.

– Vi synes det er interessant å sammenligne datidens definisjon og fokus på «beauty» med det kontemporære. Da det å være supermodell på 90 tallet innebar mystikk, er dagens supermodeller i stor grad et produkt av vår tids nye sosiale medieplattformer. På mange måter «kjenner» vi dem mye bedre. Vi ville lage et produkt som fanget et bredt publikum, derav har vi valgt å beholde originalene, men også ønsket de nye ansiktene velkommen. Cindy, Claudia og Naomi hadde sin storhetstid på 90 tallet, mens Kendall, Gigi og Cara alle ble født i samme tiår. Derav den felles relasjonen, forteller han.

5

1

3

Bilder: Thomas Degner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer