Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kjersti Mo slutter som direktør og redaktør i Egmont Publishing

Kjersti Mo slutter som redaktør i Egmont

– Etter ti gode år i Egmont Publishing har jeg rett og slett lyst til å gjøre noe annet.

Tirsdag kom nyheten om at Kjersti Mo slutter som direktør og ansvarlig redaktør etter ti år hos bladgiganten Egmont Publishing.

– Jeg har vært en del av ledelsen i selskapet i lang tid og vært med på mange spennende endringer, men det er en tid for alt. Nå skal jeg bruke litt tid på å finne ut hva jeg skal gjøre videre, og jeg gleder meg til å gå løs på det spørsmålet med et åpent sinn, sier Mo til Melk & Honning.

– Jeg er takknemlig for en fin og lærerik tid i Egmont Publishing der jeg hele tiden har fått stor tillit og nye ansvarsområder, med mulighet til å utvikle meg og gjøre en forskjell for selskapet.

Til Kampanje, som først omtalte saken, avviser Mo at beslutningen om å forlate stillingen ble tatt som følge av at mediekonsernet fikk ny sjef 1. januar i år, Nina Vesterby.

– Ved et lederskifte er det naturlig å vurdere sin egen tidshorisont. Konklusjonen på det, var at jeg er moden for forandring- så da slutter jeg. Men det blir trist å forlate mange folk jeg er veldig glad i, sier Mo til Kampanje.

Mo har vært sjefredaktør og redaktør for Kamille, og ansvarlig redaktør og direktør for «magasin og målgruppe» i Egmont. Magasinforlaget står også for andre utgivelser som Det Nye, Shape Up, Her og Nå og Vi Menn.

I fjor høst ble det kjent at Egmont kutter og rigger om for «ung kvinne»-segmentet. Det betød kutt av 29 årsverk, hovedsakelig redaksjonelle, noe som skulle spare magasinforlaget for 23 millioner kroner.

Hovedbilde: Birgit Solhaug.

Les også: Norsk eks-moteredaktør gir ut stilbok- på samboerens forlag

Siste saker

Mest lest nå
Les mer