Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Skuespiller Elle Fanning elsker denne. Foto: Neil Mockford/Getty Images via Vogue

Kjendisene har forelsket seg i denne it-vesken fra Gucci

Motehuset har relansert Princesse Dianas favorittveske.

I 2017 lurte Melk & Honning på om it-vesker rett og slett var passé. For etter en lang periode der den ene flashy veska etter den andre hadde hengt fra underarmen til stjernene, føltes hele konseptet utdatert. Celine Aagaard uttalte da at «Det i enkelte miljøer nå kan ansees som harry å bruke vesker som statussymbol». Motelandskapet på den tida var også preget av en anti-fashion-bølge som ikke så ut til å ville avta med det første.

Men tidligere i vår, nesten nøyaktig fire år siden vi proklamerte at it-vesken var død, kunne vi melde at den er tilbake i full kraft.

Motehusene har skapt den ene varianten etter den andre som supermodeller og skuespillere stolt har båret rundt på fester og i bybildet. Bottega Veneta Cassette, Jacquemus Le Chiquito og Telfar Shopping bag har alle fått it-status.

Nå har Gucci relansert prinsesse Dianas gamle favoritt fra 90-tallet. Og kjendisene ser allerede ut til å ha forelsket seg i denne it-vesken.

Les også: Nå øker Chanel prisene på veskene – igjen

Veska som nå har fått navnet Diana, kom ifølge Vogue opprinnelig på markedet i 1991. Motehusets kreative leder Alessandro Michele har gjort noen designmessige endringer for å ta den med inn i det nye årtusenet. Den har fått et neonfarget bånd rundt bambushåndtaket og finnes i ulike mønstre og moderne farger. Prislappen ligger på rundt 35 000 kroner.

For å komme trenden med miniatyrvesker i møte, har de også laget en liten versjon. Denne koster rundt 29 000 kroner.

Prinsesse Diana ble gjerne spottet av paparazzier da hun hadde med seg denne Gucci-veska til og fra trening eller rundt om i private sammenhenger.

Hun paret den gjerne med sykkelshorts og college-genser; et antrekk som i seg selv har inspirert mang en ung influencer de siste årene. Eller som her, til en lyseblå kjole og ballerinasko.

Foto: Anwar Hussein/WireImage

Så langt er Diana sett på Alexa Chung, Sienna Miller, Elle Fanning, Soko og Jodie-Turner Smith, kjent fra den nye filmen Zola.

Men fascinasjonen for prinsesse Diana ser ikke ut til å avta og heller ikke it-veskene, så denne vil man nok se på mang en kjendisarm i tiden som kommer.

Les også: Norsk modell på catwalken under legendarisk Balenciaga-visning

Siste saker

Mest lest nå
Les mer