Kim Kardashian West kommer med sine tips til et ryddig klesskap

Lei Marie Kondo? Her er Kim Kardashian Wests beste ryddetips

«Jeg er den mest organiserte personen – ever».

I et intervju med W Magazine forteller Kim Kardashian West om hvordan hennes hemmelighet til en ekstremt travel hverdag er å ha et umåtelig organisert liv. Helt ned på minuttet. Og det samme gjelder klesskapet hennes.

Les også: 8 takeaways fra Kim Kardashian Wests Vogue-intervju

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Egen Balmain-seksjon

De tettsittende bandasjekjolene signert Hervé Léger som superstjernen engang var så kjent for har hun for tiden stuet bort i en egen seksjon i garderobeskapet sitt. I tillegg er hvert plagg nummerert og kan finnes via en app.

«Jeg er den mest organiserte personen – ever», forteller hun.

Til magasinet forteller hun at alle de gamle klærne hennes blir plassert på et temperaturregulert lager hvor hun har ulike seksjoner, som eksempelvis kjolene brukt på Met-gallaen. Hvert plagg ligger i hver sin oppbevaringspose med et bilde av henne fra eventet festet på. Det samme gjelder skoene til looken.

«Omtrent alt jeg har brukt på eventer finnes der. Da jeg gjorde en reklame for Balmain, ga Olivier Rousteing meg et eksemplar av alt, så jeg har en hel Balmain-seksjon også», forteller hun.

En app til klesskapet

«Noen ganger henter jeg ut en miks fra lageret av det jeg elsker å se på og har det i klesskapet mitt. Til og med fjorårets Versace-kjole som jeg brukte på Met-gallaen har jeg i klesskapet fordi jeg elsker å se den», forteller superstjernen.

«Avhengig av hva som er trendy, for eksempel neon, så tar jeg alt jeg liker fra lageret og henger det i skapet mitt. Hvis det begynner å fade, legger jeg det tilbake i lageret».

«Visuelt sett, så ønsker jeg at klesskapet mitt ikke ser så fullt ut. Før hadde jeg alt der, men så kunne jeg ikke gå gjennom alt. Derfor jeg har en prosess hvor jeg redigerer. Jeg har en app hvor alt er fotografert og nummerert, så jeg kan si: «Hey, dette plagget er brukt». Når vi tar ting ut, så logger jeg det ut eller inn igjen etterpå».

På spørsmålet om hva som det kjæreste hun har i skapet, er det liten tvil;

«Antakeligvis noen skjortene til faren min. Jeg har massevis av ting. Jeg elsker å bruke sokkene hans. Jeg har fremdeles mange av de. Men jeg har tatt skjortene hans og klippet de og gjort de om til en størrelse som passer sønnen min, Saint West».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hovedbilde via Instagram @kimkardashian

Les også: Kim Kardashian innrømmer å ha kopiert supermodellen