Kim Kardashian vil slutte å kle seg sexy

Kim Kardashian og Kanye West på Met Gala 2019 (Andrew Toth/Getty)

Kim Kardashian vil slutte å kle seg sexy

Se hvorfor her.

I et nytt intervju på The Real snakker dronningen av sexy, Kim Kardashian, ut om den kontroversielle Keeping Up with the Kardashians-episoden der ektemannen Kanye West tydelig uttrykker misnøye med konas garderobe.

Det var i forbindelse med årets Met Gala at Kanye sa til firebarnsmoren at han syntes hennes vågale Thierry Mugler-kjole var upassende.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Han er ektemannen min så jeg vil åpenbart ære ham og hans følelser – han har gått gjennom en stor endring, sier Kim Kardashian i intervjuet.

Hun innrømmer at det handler mest om barna.

– De blir eldre og han er veldig nøye med hva vi har i huset. Vi har kvittet oss med tv-en på barnerommet og makeup fra North sitt rom.

Kim på Met Fala 2019 i design fra Manfred Thierry Mugler som krenket ektemannen (Instagram/kimkardashian)

Kim havnet nemlig i trøbbel for å ha latt datteren North (6) få bruke sminke.

I den mye omtalte KUWTK-episoden der Kanye kritiserer konas valg av Met Gala-kjole som han mener «skader sjelen» hans, svarer Kim:

– Du bygger meg opp som denne sexy personen med selvtillit og alt, og bare fordi du er på en reise og i endring betyr det ikke at jeg er det.

Kim skapte overskrifter i freidig Mugler-kjole også i februar 2018. Her med den britiske hårstylisten Chris Appleton (Instagram/kimkardashian)

I The Real-intervjuet innrømmer hun likevel at Kanye kanskje har rett.

– Jeg er faktisk enig, men jeg vil alltid være meg selv. Vi hadde denne samtalen nylig var det for mye av det gode? Jeg er mor til fire, og jeg blir 40 neste år. Når er det på tide å stoppe?

Nyfrelste Kanye West er aktuell med sin dypt religiøse plate Jesus Is King.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Temaet for Met Gala 2020 er avslørt