Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kim Kardashian deler familiebilde i koronakarantene
Kim Kardashian sammen med datteren North West. Foto: Rich Fury/Forum Photos via Getty Images

Kim Kardashian og Kendall Jenner deler sin karantenehverdag med Vogue

Se supersøtt familiebilde.

Selv under koronakrisen skal verdens største motemagasin produseres. Men hvordan gjør man egentlig det når hele redaksjonen er i karantene?

Amerikanske Vogue, med sjefredaktør Anna Wintour i spissen, lanserer en spesialutgave av magasinet for juni/juli med et stilleben av en rose på coveret – et hittil upublisert bilde av fotografen Irving Penn fra 1970. Det er første gang på over 50 år at motemagasinet har et stilleben på coveret.

Utgaven har fått navnet Our Common Thread, og referer til innsamlingsaksjonen med samme navn i regi av Vogue og CFDA for å betale designernes koronaregninger.

I magasinet er en alvorstynget leder fra redaktøren samt en rekke «postkort hjemmefra» signert modeller, designere, redaktører, kunstnere, kjendiser og fotografer som alle letter på hjertet om det å være i hjemmekarantene.

Kim Kardashian er blant kjendisene som deler fra sitt karanteneliv som hun tilbringer hjemme i luksusvillaen i Los Angeles sammen med ektemannen Kanye West og deres fire barn.

39-åringen deler et uvanlige lite oppstilt bilde av seg selv og barna North, Saint, Chicago, and Psalm.

Foto via Vogue
Foto via Vogue

«Vi er på filmrommet. Det er det rommet vi har brukt mest den siste tiden. Hele familien har vært her de siste par kveldene etter at barna gjorde det om til et fort med ulike senger over hele gulvet. Datteren min er fortpoliti. Flytter du deg vekk fra sengen du har fått tildelt, får du et problem», sier firebarnsmoren til Vogue.

Også søsteren Kendall Jenner åpner de virtuelle dørene til sitt hjem for motemagasinet.

Foto via Vogue

«Dette er mitt happy place: Å lese hjemme foran mitt nye James Turrell-kunstverk. Turrell er en kunstner jeg har villet ha hjemme lenge, ikke bare fordi arbeidet hans er fantastisk, men også på grunn av bruksverdien. Hans verk er ment å være meditative. De får meg til å føle meg rolig og hjelper meg å slappe av – jeg hører gjerne på en av de mange ambient-spillelistene jeg har. Jeg tror, spesielt med tanke på den nåværende situasjonen, at det å ha god mental helse er viktig», sier 24-åringen til Vogue.

Les også
Huawei lanserer sin mest avanserte smartklokke noensinne: GT 3 Pro

Les også: Bella Hadid med historisk NSFW-kampanje

Siste saker

Mest lest nå
Les mer