Kim Kardashian lanserer ansiktsmasker

Foto: Instagram/@Skims

Kim Kardashian med overraskende koronahjelp

Nå er det ikke bare shapewear hun lager.

Flere og flere merker og motehus har bidratt i kampen mot koronaviruset. Blant annet med donasjoner til veldedige organisasjoner, og ikke minst i form av produksjon av ansiktsmasker til smittevern.

Nå lanserer også Kim Kardashian ansiktsmasker.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er shapewear-merket hun lanserte i 2019 kalt Skims som skal produserer maskene. De pustende, ikke-medisinske maskene skal være designet for å kunne brukes hele dagen. I tråd med merkets konsept, er også ansiktsmaskene sømløse og laget i myke materialer i fem nyanser som skal passe til ulike hudtoner, ifølge Harper’s Bazaar.

Ansiktsmaskene som koster rundt 8 doller per stykk, ble lansert eksklusivt på merkets nettside denne helgen. Og de ble utsolgt på få timer, men man kan skrive seg på venteliste for fremtidige drop.

– Dessverre er våre Skims-ansiktsmasker utsolgt, men vi jobber med vår lokale partner i Los Angeles om å produsere flere så fort som mulig. Neste runde vil være tilgjengelig fra neste uke av, vær så snill skriv deg opp for mer detaljer, og takk for støtten, skrev Kim Kardashian på Twitter lørdag kveld.

Skims har i tillegg støttet opp om kampen mot koronaviruset ved å love og skulle donere 10 000 ansiktsmasker, i tillegg til én million dollar til fire ulike organisasjoner.

Det er ikke første gang en Kardashian donerer til veldedighet. I mars donerte lillesøster Kylie Jenner én million dollar, rundt 10 millioner norske kroner, til innkjøp av masker og beskyttelsesutstyr for helsepersonell.

Les også: Koronakrise for the Kardashians

Artikkelen fortsetter under annonsen