Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kenza Zouiten Subosic slår merket sitt konkurs
Foto: Instagram/@kenzas

Kenza Zouiten Subosic sitt klesmerke er konkurs

Skylder ansatte lønn.

Koronapandemien har gått hardt utover motebransjen. Våren 2020 hadde Kenza Zouiten Subosic sitt klesmerke Ivyrevel store problemer med likviditet, og kunne ikke betale ut lønn til de ansatte, skriver Aftonbladet. Merket skyldte så mye som 400 000 kroner.

Den svenske influenceren, med over 1,8 millioner følgere på Instagram, startet det populære merket og selskapet sammen med blant annet ektemannen Aleksandar Subosic i 2012.

Nå slår hun klesmerket konkurs.

Den kjente influenceren som i disse dager er gravid med barn nummer to, skal ha sluppet nyheten på Instagram stories for noen dager siden.

Kenza Zouiten Subosic slår merket sitt konkurs
Foto: Instagram/@kenzas

«Vi måtte ta farvel med vårt selskap Ivyrevel som vi har jobbet så hardt med siden 2012. Vi var rett og slett ikke sterke nok til å ta oss gjennom våre økonomiske problemer under pandemien, så i går sendte vi inn papirene», skriver hun ifølge Aftonbladet.

29-åringen skriver videre at hun tar med seg mye lærdom fra dette.

«Det har vært så vanskelig å innse og akseptere at vi ikke kunne redde selskapet vårt».

Det går som kjent ofte troll i ord. I 2016 spøkte Kenza Zouiten Subosic med at Ivyrevel hadde gått konkurs. Det viste seg å være aprilsnarr. Hun slapp samtidig nyheten om at fast fashion-giganten H&M hadde kjøpt seg inn i merket.

Les også: Motegigant forsvinner fra sosiale medier

Siste saker

Mest lest nå
Les mer