Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kendall Jenner elsker vintage-veskene fra dette luksusmotehuset. Foto: Getty
Kendall Jenner elsker vintage-veskene fra dette luksusmotehuset. Foto: Getty

Kendall Jenner sverger til vintage-veskene fra dette luksusmotehuset

Det samme gjør Rihanna.

Vintage er hot som aldri før, og Kendall Jenner er blant de som har en forkjærlighet for vintage-vesker av det luksuriøse slaget.

Den siste tiden har supermodellen nemlig blitt spottett med flere klassikere fra det erkefranske luksusmotehuset Louis Vuitton.

Foto: via Vogue

Nå sist med veskemodellen Nano Speedy – vesken luksusmotehuset gjorde i samarbeid med den japanske kunsteren Takashi Murakami i 2003 da Marc Jacobs var kreativ ansvarlig. Vesken satte den gang standarden for det vi i dag kaller it-vesker.

Kendall sin speedy er selvsagt av det sjeldne slaget, den såkalte nano speedy med mangefarget logo. Vesken er en gave fra storesøster Kim Kardashian-West, kjøpt på en shoppingrunde i Japan. En veske hun forøvrig kjøpte til alle kvinnene i familien.

Foto: via Vogue

Kendall sin veskesamling omfatter også andre vintage-favoritter fra Louis Vuitton og deres mange designersamarbeid. Med det blåser supermodell nytt liv i denne it-vesken fra 2000-tallet.

Foto: via Vogue

Men det er ikke bare Kendall som har en forkjærlighet for vintage-vesker fra det franske motehuset. Det har også Rihanna som skal ha en imponerende samling vintage Louis Vuitton-vesker.

Les også: Dette er trenden Kendall & Co sverger til

Les også
Chanel åpner egne butikker for stamkundene sine

Siste saker

Mest lest nå
Les mer