Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @kendalljenner

Kendall Jenner åpner opp om kjærlighetslivet

– Jeg vil alltid kjempe for forhold.

Tidligere denne uken dukket det opp en video av Kendall Jenner og Bad Bunny på en Drake-konsert. Turtelduene holder forholdet sitt nokså privat, men Jenner gir oss likevel innsikt i kjærlighetslivet sitt i ny og ne. Uten å nevne navn eller gå inn på detaljer vel å merke.

27-åringen pryder forsiden av septemberutgaven til Harper’s Bazaar og åpner i den anledning opp om blant annet hvordan hun er i private relasjoner.

Kendall Jenner åpner opp om kjærlighetslivet
Kendall Jenner på forsiden av Harper’s Bazaar. Foto: Mario Sorrenti

– Jeg elsker veldig hardt, og jeg elsker uten unnskyldning, sier Jenner til magasinet.

– Jeg liker ikke avskjeder, og jeg kjemper for å slippe å si farvel. Og jeg vil alltid kjempe for forhold. Sånn har jeg vært siden jeg var liten, selv om jeg var sjenert og noen ganger lukket, legger hun til.

@thingslovee kendall jenner and bad bunny last night &lt3 #kendalljenner #badbunny #concert #kendallbadbunny #kendalljenneredit #badbunnypr #badbunnyedits #viral #fyp #badbunnyandkendall #badbunnykendalljenner ♬ wanna be yours – favsoundds

Stjernen forteller at hun aldri gir opp.

– Noen mennesker er ikke villige til å møte meg på det nivået, men det er greit. Jeg vil heller gjøre det enn å stenge meg inne og ikke gi det en ordentlig sjanse.

Jenner innrømmer at det å nærme seg 30-årene har gjort at empatien hennes for andre mennesker har vokst.

– Det jeg liker best med å bli eldre er visdom og kunnskap, sier hun.

Kendall Jenner åpner opp om kjærlighetslivet
Kendall forteller at hun elsker hardt og uten unnskyldning. Foto: Mario Sorrenti

Kendall Jenner og Bad Bunny ble først koblet sammen i februar, men har holdt en lav profil. I juni forklarte Jenner til The Wall Street Journal hvorfor hun ikke ønsker å dele den delen av livet sitt med offentligheten.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

– Jeg prøver å finne balansen mellom å holde ting privat og å holde ting hellig. Og heller ikke la den uheldige frustrasjonen og stresset fra alle andre som prøver komme innpå stoppe meg fra å nyte det, sier hun.

– Gir det mening? Jeg går langt for å holde ting så privat som mulig, fordi jeg tror det er den sunneste måten å håndtere et forhold uansett.

Les også: Harry Styles sin nye flørt er like stilig som det han er

Siste saker

Mest lest nå
Les mer