Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @kyliejenner
Foto: Instagram/ @kyliejenner

Nå er folk på TikTok obsessed med dette

Og alle trendene er lenket til Kardashian/Jenner-familien.

TikTok bare gir og gir. Stadig vekk dukker det opp nye trender. Denne gangen er det Kardashian/Jenner-klanen med venner som influencer folket.

Den populære appen har tidligere blitt kalt den nye skjønnhetsinfluenceren, og vi skjønner hvorfor. Beautyprodukter har fått en ny oppsving av alle trendene på TikTok.

Ifølge Business of Fashion er Kim Kardashian og Kylie Jenner to av de største i bransjen, og det meste de poster blir populært. Men det er ikke bare de som er populære – også vennene deres blir kjendiser, og skaper nye trender.

Her er de siste skjønnhetstrendene Kardashian-Jenner har skapt på TikTok.

Got2b

North West er ni år gammel og deler TikTok-konto med sin mor, Kim Kardashian. Gjennom dansevideoer og vlogger har de sjarmert folket på appen.

Den siste tiden har de delt flere hair-tutorials med følgerne sine. Et produkt som er en gjenganger i videoene er Got2b Glued Gel. Den bruker de for å sørge for at håret til West holder seg på plass i en stram hestehale.

Got2be Glued Gel, kr 60 hos Lyko.
Got2be Glued Gel, kr 60 hos Lyko.

Makeup by Mario

Mario Dedivanovic er makeup-artist, og god venn av Kim Kardashian. Tidligere var han også sminkøren til firebarnsmoren. Han har sitt eget skjønnhetsmerke, med navn Makeup by Mario. Etter å ha sluppet sin Surreal Skin Foundation i fjor, fikk TikTok øynene opp for merket. De siste ukene har det vært stor pågang rundt hans nyeste produkt, Soft Pop Plumping Blush. Fansen på TikTok elsker pigmenteringen og påføringen av produktet.

Soft Pop Plumping Blush Veil, kr 419 hos Makeup by Mario.
Soft Pop Plumping Blush Veil, kr 419 hos Makeup by Mario.
@makeupbymario

My NEW Soft Pop Plumping Blush Veil is now LIVE. This sheer, weightless blush balm plumps cheeks in hydration with hyaluronic acid for a dewy veil of color. This blush grips the skin beautifully while pearlescent pigments create a luminous finish for the perfect ‘no makeup makeup’ look. Try on all 6 shades with our virtual try-on now on makeupbymario.com #SoftPopBlushVeil #makeupbymario

♬ original sound – makeupbymario

What’s in my bag

Kylie Jenner har delt hele tre «What’s in my bag»-videoer på TikTok, med sine 52,6 millioner følgere. I videoene viser hun oss hva som befinner seg i hennes Bottega Veneta-veske.

Dette gjør hun selvfølgelig ikke uten en baktanke. Hun gjør det for å promotere Kylie Cosmetics sin nye Tinted Lip Balm, som kommer ut 14. juni. Resten av hennes everyday essentials er for det meste Kylie Cosmetics-produkter.

Les også: Disse skjønnhetsproduktene trender på TikTok nå

Les også
Derfor har Gisele Bündchen kuttet ut alkohol

Siste saker

Mest lest nå
Les mer