Kim Kardashian og søstrene hennes håver inn på Kardashian Beauty

Kardashian-søstrene kan håve inn på skandalemerke

Ligger an til å vinne stort i millionsøksmål.

Husker du Kardashian Beauty? Skjønnhetslinjen signert de tre Kardashian-søstrene var i salg hos blant annet Vita her hjemme.

Men som like plutselig som den kom forsvant fra butikkhyllene.

Etter mange år med trøbbel, uenigheter og søksmål ser det imidlertid ut til at det nå går mot en løsning – i søstrenes favør.

I 2012, lenge før Kylie Jenners kosmetikksuksess, som er i ferd med å gjøre henne til verdens yngste selvskapte dollar-milliardær, og Kim Kardashians duftlanseringer, gikk de tre Kardashian-søstrene sammen med selskapet Boldface Licening + Branding om lanseringen av Khroma Beauty. Etter en rekke søksmål knyttet til navnet ble de imidlertid tvunget til å rebrande og relansere merket som Kardashian Beauty.

Allerede i 2014 ble Kardashian Beauty-lisensen kjøpt opp av selskapet Hillair Capital Management. I 2016 gikk Hillair til søksmål mot de tre søstrene som de mente ikke hadde overholdt sin del av avtalen om å promotere produktene. Da hadde de tre allerede blitt saksøkt av Boldfaces tidligere administerende direktør. Saken endte i meklingsrådet

Nå, to og et halvt år senere, er den foreløpige dommen fra meklingspanelet at Hillair skal betale de tre 7,4 millioner dollar samt 3,2 millioner i renter, totalt over 10 millioner dollar eller nærmere 900 millioner norske kroner. Saken skal for retten i slutten av februar.

Hovedbilde via Hello Magazine.

Les også: Det beste hudpleietrikset er å være rik – og berømt