Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Robert Pattinson avslører intime detaljer i nytt intervju
Robert Pattinson lukter fargestifter. Her under Dior-visningen i 2018. Foto: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images

Robert Pattinson: – Jeg lukter fargestifter

Avslører intime detaljer i nytt intervju.

Robert Pattinson ble plutselig alle tenåringsjenter og -gutters våte drøm da den første Twilight-filmen kom ut i 2008. Siden den gang har den britiske skuespilleren helt tydelig forsøkt å ta avstand fra dette imaget, ved å være relativt mediesky og i stor grad velge mer nisjete indie-filmer, som The Lighthouse som han nå er aktuell med sammen med Willem Dafoe.

Pattinson hadde en to år lang romanse med it-dame, moteyndling og artist FKA Twigs. Forholdet endte i 2017, og paret holdt hele tiden en lav profil.

Men i et splitter nytt intervju med Allure avslører R-Patz ,som han populært kalles på nett, likevel meget private detaljer om seg selv. Nemlig at flere har påpekt at han lukter fargestifter.

Pattinson, som siden 2013 har vært Dior Homme sitt ansikt utad for deres herreduft, er blitt intervjuet av det britiske magasinet om sitt forhold til duft. Det er i denne forbindelse at hans egen kroppslukt kom opp som tema.

Ifølge The Cut, som har gjengitt det hele, er ikke Pattinson den eneste som beskriver sin egen kroppslukt på mildt sagt rart vis.

Harry Styles mener visstnok at han lukter som «forfatter Joan Didions hus», it-makeupartist Isamaya Ffrench lukter «seriøst», Kacey Musgraves som en «baby», Jake Gyllenhaal «marinert» og Rihanna som «himmelen selv».

Rihanna lukter visstnok som himmelen selv. Her fra Fashion Awards i desember fjor. Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Vagina-duftlys

Apropos duft: Gwyneth Paltrow kastet seg nylig på den store duftlystrenden med et lys som har en noe spesiell lukt.

Lyset fikk navnet This smells like my vagina – og målet var at det skulle minne om lukten fra kvinners kjønnsorgan. Dette ble (selvfølgelig) voldsomt harselert med og kritisert på nett, men på kort tid var duftlyset utsolgt – med påfølgende laaang venteliste.

En som i kjølvannet av dette bestemte seg for å gjøre noe av det samme, var RnB-ikonet Erykah Badu. Ifølge Rolling Stones Magazine slipper stjernen en ny type røkelse kalt Badu’s Pussy via sin egen nettbutikk den 20. februar. Røkelsen har hun laget ved å brenne en rekke av sine brukte truser.

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

– Folket fortjener dette, sier artisten til 10 Magazine.

Les også: Slik gjør du duft-layering

Siste saker

Mest lest nå
Les mer