Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
julia fox
Foto: Sean Zanni/Patrick McMullan via Getty

Julia Fox overrasket med ny hårfarge

– Et kjærlighetsbrev til å bli eldre.

Helt siden Julia Fox i vinter åpnet opp om en av sine første dates med Kanye West, har hun så å si vært på alles lepper. Først kom det ut at hun var venninne med den berømte New York-svindleren Anna Delvey.

Så var det den iøynefallende makeup-looken hennes døpt The Fox som fikk stor oppmerksomhet. Ikke minst alle de vågale antrekkene hennes.

julia fox
Julia Fox med iøynefallende makeup og en interessant look tidligere i år. Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images via Getty

Nylig debuterte Julia Fox en ny hårfarge.

Under CFDA Fashion Awards, motebransjens store prisutdeling som gikk av stabelen i New York nylig, møtte 32-åringen opp med grått hår på den røde løperen.

Skuespilleren og moteprofilen hadde farget halve håret grått og latt resten av de lange lokkene sine være brune. I tillegg kjørte Fox på med en trendy wetlook-frisyre.

– Dette er et kjærlighetsbrev til å bli eldre. Vi omfavner det å eldes, sier Fox til Dazed.

Gråfargen skal imidlertid ikke være av det permanente slaget, men hadde blitt sprayet på, ifølge magasinet.

Grått er en farge som er kjent for å være vanskelig å få til med hårfarge.

De siste årene har grått hår blitt en økende trend. Både det å omfavne det fra naturens side, og ikke minst å farge det grått.

I fjor spådde Silvany Bricen, skjønnhetsskribent og podcaster bak Hey Babe!Podcast, at sølvgrått hår ville bli toneangivende.

– Det er selvfølgelig veldig spennende å se at trendene utvikler seg til å nærme seg det som er normalt for mange voksne kvinner. Er noe trendy, er det lettere å bli inspirert og kanskje tørre å go grey? Trender er interessant, men kan også være stigmatiserende for de som ikke følger de, sa hun den gang til Melk & Honning.

Les også
Helgevibber med: Victoria Nadine

Les også: Saksøkes av verdens største motemagasin

Siste saker

Mest lest nå
Les mer