Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Julegavene til hen som har alt
Foto via Moniker

Julegaver til hen som har alt

14 fine julegavetips.

Det evige spørsmålet: Hva kjøper du til hen som har alt? Et mulig svar er selvsagt: Ingenting. Men uansett, her har vi funnet frem til et knippe julegavetips som vi tror vil falle i smak hos de aller, aller fleste.

Franko Fleur tørkede blomster Franko Eternal fra kr 550 her
Julegavetips til hen som har alt
Det er lov å drømme. Blazer fra Magda Butrym her sett på Darja Barannik kr 14 899 hos Moniker her

Til badenyfmen

WAY towel i fargen Shell kr 1400

Det er blitt svært så trendy å bade hele året. Det er også blitt langt mer tilgjengelig med muligheter blant annet fra Bjørvika i Oslo sentrum. Derfor er et stort badehåndkle et perfekt julegavetips. Dette er 220 x 100 cm og er laget med økologisk og gjenbrukt bomull i en tynnere kvalitet enn de fleste andre store badehåndklær – perfekt også på reise (når det blir mulig igjen). Danske WAY ble lansert i hjemlandet i mai i år, men er nå kommet til Norge. Det har allerede rukket å få oppmerksomhet internasjonalt i både magasiner og blant influencere som Blanca Miro, Doina, Jeanette Madsen, Joao Pombeiro og Susie Bubble. Kommer i fem ulike farger.

Julegavetips til hen som har alt
Gjenbruk er et godt julegavetips. Burberry-skjerf fra Fretex kr 699
Charlie Roberts for Diemme (pre-order) ca kr 3200 her

Julegavetips: Gave med mening

Gavekort Girl Power er øremerket Plans jentefond, og går til å beskytte jenter mot barneekteskap og bidra til at de får skolegang. Kr 300 her. Du finner mange andre alternative julegaver på Plan International Norges nettsider.

At korona har hatt stor innvirkning på livene vi lever er det ingen tvil om, og verst er det for de som i utgangspunktet ikke har det bra. Beskyttelse av barn og unge kan ikke vente, for der barn ikke har det bra har jenter det verst. En gave fra nettbutikken til Plan International Norge bidrar til at flere barn får helsetjenester og skolegang, flere beskyttes mot barneekteskap og vold, og flere jenter får de samme rettighetene som gutter.

Støtt lokal handel denne julen. Kjøp et gavekort på en av Oslos second hand- og vintagebutikker. Som dette fra Ekko på Grünerløkka. Fra kr 500 her
Julegavetips til hen som har alt
Eller hva med et gavekort fra en av restaurantene i Oslobukta? Maemo hvis du vil slå på stortromma, eller lillesøster The Vandeley hvis du vil ha verdens beste pannekaker.

Mer miljøvennlig

Steamer fra The Steamery kr 1350 her (denne varianten er limited edition)

Steameren har fått sitt store gjennombrudd, og når du først har kjøpt en lurer du på hvordan du greide deg uten. Joda, det gode, gamle strykejernet gjør fortsatt jobben, men spesielt reisevennlig er det ikke. Det er derimot de håndholdte steamerne som ikke bare er et alternativ til strykejernet, men som også er perfekt for å fjerne lukt. Det betyr mindre vask som igjen betyr mindre slitasje på klærne, og mindre påvirkning på miljøet.

Julegavetips til hen som har alt
For en 500-lapp får du denne capsen fra Holzweiler her
Hva skjedde egentlig med deg? av Jenny Jordahl er en tankevekkende tegneserie om vennskap, utenforskap og å leve med spiseforstyrrelse. Kr 279 hos Tronsmo her
Julegavetips til hen som har alt
Fy faen. Husker du denne? Robyn på Øya 2019. Så ble det stille. La oss håpe at konsertsommeren 2021 blir noe av. Sikre deg billett – og støtt opp – allerede nå her. Foto Helge Brekke
Morgenkåpe fra Høie kr 749 her
Julegavetips til hen som har alt
Dunkåpe fra Attic Oslo kr 4999 her

Les også: 17 julegavetips under 500 kroner fra små norske butikker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer