Julegavetips i siste liten: 7 gavesett

Duft, hud- og kroppspleie.

Med julaften rett rundt hjørnet er det på tide å kaste seg rundt dersom du ikke er ferdig med gavene riktig enda. Nå begynner det nemlig å haste for alvor.

Her er sju av julens fineste gavesett fylt med skjønnhetsprodukter – perfekt under juletreet:

Aesop «Atlas of Attraction»

Det australske kultmerkets gavesett for 2018 er designet i samarbeid med den nederlandske motedesigneren Iris van Herpen. For første gang tilbyr Aesop et sett til hjemmet i tillegg til de tradisjonelle settene med kroppspleie. «A Curious Connection» består av Geranium Leaf Body Cleanser 200ml og Rind Concentrate Body Balm 120ml til kr 450, «Contours of Discovery» består av Resurrection Aromatique Hand Wash 500ml, Resurecction Aromatique Hand Balm 75ml, Geranium Leaf Body Scrub 180ml og Geranium Leaf Body Cleanser 200ml til kr 950, «Orbit of Intention» består av Blue Chamomile Facial Hydrating Masque 60ml, Immediate Moisture Facial Hydrosol 50ml og Purifying Facial Exfoliant Paste 75ml til kr 950 og «The Familiar Horizon» som består av Istros Aromatique Room Spray 100ml, Post-Poo Drops 100ml og Mouthwash 250ml til kr 780.

Atelier Cologne

Det franske dufthuset har for alvor revolusjonert ideen om cologne som en mer moderne duft som varer. Ved kjøp av en 200ml duft får man med en valgfri 30ml samt inngravert etui for et personlig preg. I Norge er det Gimle Parfymeri på Frogner som fører merket ekslusivt. Pris Orange Sanguine (på bildet) 200ml kr 1530, verdi inkl 30ml kr 560.

Lancôme Absolue Precious Cells Prestige Day Dream Giftbox

Et eksklusivt hudpleiesett fra franske Lancôme bestående av en ansiktskrem 60ml og 15ml, en rikere ansiktskrem 15ml, en lip balm 5ml og en øyekrem 5ml som skal få frem gløden i huden. Serien er inspirert av 20 års forskning på stamceller som skal ha evnen til å regenerere gløden for å reparere tegnene på aldring. Passer til 45+. Pris kr 1635, verdi kr 3028.

Molton Brown Adventurous Experiences Bath & Shower Gift Set

Bath & Shower gel-trio fra Molton Brown bestående av Coastal Cypress & Sea Fennel, Black Peppercorn og Tobacco Absolue – alle 300ml. Pris kr 425.

Kicks Vitamin C Kit

Et gavesett bestående av tre kroppsprodukter fra Kicks eget merke Kicks Beauty Vitamin C Glow-serie; Vitamin C Shower Mousse med vitamin C og aha-syrer, Vitamin C Glow Body Oil og Vitamin C Shower Oil. Pris kr 249.

Biotherm Delighting Blend Giftbox

Gaveeske med Biotherms Delighting Blend Cleansing Foam 200ml, Delighting Blend Scrub 75ml og Delighting Blend Cream 75ml. Et rituale i tre trinn med skrubb med arganpulver og perlitt, renseskum med grapefrukt og salvie og fuktighetskrem med grapefrukt og salvie, sheasmør og aprikosolje. Pris kr 259, verdi kr 269.

Biotherm Homme Aquapower Giftbox

Til ham med dagkrem som gir fukt, shower gel og shaving foam. Gavesettet inneholder Biotherms Aquapower Day Cream 75ml, Aquapower Shower Gel 75ml og Shaving Foam 50ml. Pris kr 385, verdi kr 526.

Yves Saint Laurent Y EdT Giftbox

Y er en av de nye duftene til ham fra Yves Saint Laurent. Inspirert av kreativ leder og designer Hedi Slimanes ikoniske hvite t-skjorte og svarte jakke bærer duften preg av bergamott og en balanse mellom styrke og friskhet. Gavesettet består av en Eau de Toilette, shower gel og after shave balm. Pris kr 605, verdi kr 826.

Giorgio Armani Si Passione EdP Giftbox

Si Passione er en nyfortolkning av Armanis signaturduft Si. Ifølge Giorgio Armani selv «en uimotståelig kombinasjon av eleganse, styrke og selvstendighet». Dufter av solbær og pære, vanilje med roseblomst, heliotrop og jasmin, sedertre og rav. Gavesettet består av Si Passione EdP 30ml og Si Passione 7ml. Pris kr 560, verdi kr 691.

Hovedbilde via Aesop.

Les også: Dette ønsker de norske it-jentene seg til jul – og slik skal de feire