Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Er han i ferd med å bli klesdesigner?

Det overraskende street wear-ikonet kommer med nye avsløringer.

Aller mest kjent er Jonah Hill for sine gøyale krumspring i amerikanske komedier som «Superbad» og «Knocked Up» Siden den gang har han også blitt plukket ut til å spille i noe mer seriøse filmer, blant annet Martin Scorceses «The Wolf of Wall Street» fra 2013.

Ved siden av skuespillerkarrieren har Hill blitt et moteikon for tilhengere av skate-kultur og street wear.

Kanskje noe overraskende ettersom Hill ofte har gått langt i det å se mest mulig «slabbedaskete» ut, med en miks av nedslitte, fargeløse plagg og streetwear-elementer, tilsynelatende for å unngå å bli gjenkjent. 

Ettersom fokuset på klesstilen hans har vokst, ser det ut til at han har begynt å etterstrebe et noe mer raffinert uttrykk, fremdeles med sterke innslag av street.

Bilder via Instagram @jonahhill og twitter @fourpins

Det har ført til at magasinet Esquire har uttalt at «Jonah Hill har den perfekte tilnærmingsmetode til street wear» og GQ har sagt «Jonah Hill er vår nye stilhelt».

Som et endelig bevis på at street wear-verden ga Hill kred for sin klesstil valgte London-baserte Palace Skateboards å bruke ham i en rekke kampanjer i 2016 og 2017.

Nå har Hill uttalt at han kommer til å forsøke seg som klesdesigner. 

– Alt jeg ønsker å si på nåværende tidspunkt er at min neste bestrebelse kommer til å handle om klær, fortalte han til GQ før helgen.

Noe mer har han foreløpig ikke avslørt. Det er likevel ikke vanskelig å se for seg at street wear-fanatiske gutter og jenter verden over nå sikler av tanken på en eventuell Jonah Hill-kolleksjon. Eller?

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Les også: – Streetwear har vært en ganske safe måte å være moteriktig på

Siste saker

Mest lest nå
Les mer