Jeffree Star anklages for seksuelle overgrep

Jeffree Star. Foto: Rodin Eckenroth via Getty

Jeffree Star anklages for seksuelle overgrep

Groping, elektrosjokk-våpen og bestikkelser.

Makeup-artist og YouTube-stjerne Jeffree Star er kanskje minst like berømt for sine tidvis svært kontroversielle kommentarer, rasistiske utsagn og Twitter-feider med Kim Kardashian, Kylie Jenner og tatovør, makeup-gründer og tidligere venninne Kat Von D, som for makeup-imperiet sitt.

Nå anklages den omstridte YouTube-stjernen for seksuelle overgrep, fysisk vold, bestikkelser og rasisme.

Flere personer som skal ha vært nære venner med Jeffree Star på tidlig 2000-tallet da han fremdeles var en MySpace-kjendis, hevder nå at han skal ha befølt flere menn i vennekretsen sin, i tillegg til en mann på et show under turneen Warped Tour, skriver Insider.

Star skal også ha brukt et elektrosjokk-våpen på de som avviste ham, eller som han ønsket å straffe. 34-åringen avviser anklagene om befølingen av mannen under Warped Tour-turnéen. Han hevder at det var en venn og at de «tullet og tok på hverandre».

En annen anklage mot Jeffree Star kommer fra Gage Arthur. I 2009 var Arthur 17 år, hjemløs og skal ha avvist Star på en kino, før han overnattet hos stjernen. Star skal da ha dopet han ned med søvnmedikamentet Ambien, og tvunget ham til å ha oralsex uten samtykke. Noe Stars’ advokat nekter for, og kaller anklagene «falske og ærekrenkende».

Likevel skal Star ha forsøkt å bestikke Arthur og andre vitner med 10 000 dollar for å trekke tilbake historiene sine, ifølge Insider.

– Ærekrenkelse etter læreboken

Nettsidens artikkel slaktes av en talsperson for Jeffree Star.

«Selv om Insider kanskje tror at å generere klikk er viktigere enn ærlige reportasjer, teller fortsatt fakta. Denne såkalte exposé er ingenting annet enn en ærekrenkende samling av lenge miskrediterte påstander, villedende rykter fra mer enn et tiår siden og regelrette løgner», sier vedkommende til Page Six.

«Alle av nøkkelpersonene involvert har nektet å underbygge Insiders tullete påstander. Mens mange, inkludert Jeffrees representanter, presenterte journalisten med et berg av bevis som sier at disse påstandene er falske».

«Insiders artikkel er ærekrenkelse etter læreboken, bugner over av ondskapsfullhet og viser en uforsvarlig unnvikelse av sannheten. Som et resultat av det ser Jeffree nå på alle sine juridiske muligheter».

Les også: Stopper salget av ikonisk skjorte