Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
It-jentene elsker pusete bøttehatter
Foto: Influencer Maxine Wylde - Instagram @__mmaxinewylde

It-jentene elsker pusete bøttehatter

Fluffy hodeplagg er i vinden.

Grønne blader er i ferd med å bli gyldne, folk er i full gang med jobb eller studier og Starbucks melder at Pumpkin Spiced Latte nok en gang er tilbake på menyen. Høsten er utvilsomt her og med det litt utskiftninger i garderoben. Ut med det florlette, avslørende og inn med koselige og digge plagg.

90-tall og tidlig 2000-tall har preget trendbildet lenge og det gjør det også denne sesongen. Og en spesielt cozy og nostalgisk favoritt har fått fotfeste i år.

Kjendiser og it-jenter elsker nemlig pusete bøttehatter.

At bøttehatter generelt er blitt hipt er gammelt nytt selvfølgelig. Allerede i 2016 skrev Melk & Honning om denne myke hattens tilbakekomst på mang en kul influencers hode. Da var det en helt klassisk variant som var tingen.

Og i sommer har det i stor grad vært en heklet bøttehatt som har vært i vinden.

Men nå er det altså en mer fluffy variant i fuskepels som er blitt superpopulær, noe som er perfekt for frosne typer som ikke digger tradisjonelle luer.

Les også: Tre vesker på en gang: Blir dette en greie fremover?

Teen Vogue mener det i utgangspunktet var Rihanna som satte igang denne trenden.

Foto: Pierre Suu/GC Images

Ifølge dem er «noe stygt frem til Rihanna bestemmer at det ikke er det». Hun ble for første gang sett i pusete bøttehatter i fjor høst.

Dua Lipa og Gigi Hadid har også blitt sett i dette hodeplagget i det siste.

Magasinet Popsugar argumenterer på sin side for at dette vil gjøre styling av kule høst- og vinterantrekk en smule lettere. Til et enkelt antrekk er denne rett og slett prikken over i’en som tar det til et nytt nivå.

Når det kommer til designet er det ganske fritt frem, men skal man holde seg til 90-talls-vibbene er det lurt å gå for pastellfargede bøttehatter.

En variant med sukkersøtt, litt barnslig mønster eller dyreprint er heller ikke feil.

Les også: Smykketrenden kjendisene elsker nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer