Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Isabel Marant gjør makeupkolleksjon med Loreal Paris

Isabel Marant lanserer makeupkolleksjon med kosmetikkgigant

Lanseres under Paris Fashion Week.

Stadig flere designere og motehus utvider sine univers fra ready-to-wear til å inkludere også beauty – og mange av dem som designersamarbeid. Det er nemlig ikke noe som er unikt for mote. Først ut for L’Oréal Paris var Balmain med kreativ leder Olivier Rousteing i spissen. Nå lanserer også den franske designeren Isabel Marant en makeupkolleksjon i samarbeid med kosmetikkgiganten.

Kolleksjonen, som lanseres under Isabel Marant-visningen under Paris Fashion Week i september, skal videreføre filosofien fra merket med en klar forankring i det parisiske. Det betyr tydelige referanser til franske it-jenters look som skal strekke seg fra frisk og glødende til elegant og sofistikert til både hverdags og fest. Mens Balmain-samarbeid tok utgangspunkt i leppestiften, vil Marant-kolleksjonen omfatte totalt ti produkter til øyne, kinn og lepper.

– Jeg har alltid tolket moteverdens «ready-to-wear» veldig bokstavelig og jeg er så glad for muligheten til å skape en kul og anvendelig kolleksjon med L’Oréal Paris. Det har vært en drøm å gå inn i en innovasjonsdrevet makeup-verden og få sjansen til å tilby produktene jeg alltid har ønsket meg. Kolleksjonen har de perfekte produktene som tar deg fra en basis look på dagen til en naturlig, men mystisk kveldslook med myke, sotede øyne og en glødende hud, sier Isabel Marant i en uttalelse.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer